Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

ΞΕ-ΠΟΥΛΑΕΙ !


Δεν προλάβαμε, καλά - καλά, να επιστρέψουμε από τις παραλίες, ούτε καν να προσαρμοστούμε στους ανελέητους ρυθμούς της πόλης, και, να, έσκασε η βόμβα!
ΞΕ-ΠΟΥΛΑΕΙ κύριοι!!! Ναι πουλάει!!!
Το αφεντικό τρελάθηκε! Όλα τζάμπα!!! Όλα στο σφυρί. Περάστε! Διαλιέχτεεε!
Ο ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ από το πρωί έχει χάσει τη λαλιά του από τη συγκίνηση.
Δάκρυα χαράς και λύτρωσης αναβλύζουν από τα μάτια του και κυλούν στα μαυρισμένα, ακόμα, μαγουλάκια του!
Οι αγώνες του πιάνουν τόπο.
Η λύτρωση έρχεται! Μια νέα μέρα ξημερώνει!
Τα καβούρια φεύγουνε, ο Μέσι, ο Κακά, ο Κ. Ρονάλντο έρχονται στον βάζελο. Ωσαννά!
Μετά από αυτή την εξέλιξη, ποιος μαμεί τις υποψηφιότητες του ΠΑΣΟΚ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές... Άλλωστε, της πλάκας ήτανε οι περισσότερες.
Το τι χυλόπιτα έφαγε ο φουκαράς ο Prime Minister George, δεν λέγεται.
Επειδή όμως ο George είναι «δολοφόνος με αγγελικό πρόσωπο», δεν το ‘χω σε τίποτα να κλάψουνε πράσινες μανούλες πρωτοκλασσάτες, αύριο μεθαύριο, στον ανασχηματισμό.
Πάντως, σε αυτές τις εκλογές θα πέσει τρελό γέλιο (τουλάχιστον εκ μέρους μας) και πολύ κλάμα από κάποιους άλλους….
Υ.Γ.: Δηλαδή, αυτό ήταν για τον Πρόεδρο Κωνσταντόπουλο; Έκανε τη «βρώμικη» δουλειά με τον Βοτανικό και τώρα ο Τζίγγερ τον «κρεμά» και τάζει εκ νέου προεδρία στον Πατέρα;
Ή μήπως, εν τέλει, ο Πατέρας ήταν πολύ σκληρό καρύδι για να τον φάνε;
Υ.Γ.2: Τις ίδιες απορίες που είχα εκφράσει όταν σχολίασα την ανάληψη από τον Κωνσταντόπουλο της προεδρίας του βάζελου (http://ed-mysterious.blogspot.com/2010/07/blog-post_7872.html), τις ίδιες έχω και σήμερα με την υποψηφιότητα Καμίνη για το Δήμο Αθηναίων. Αλλά, τι να πεις; Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.
Υ.Γ. 3: Αυτόν τον φουκαρά τον Γλέζο, είναι ικανοί οι Συνασπιστές να τον κλωνοποιήσουν για να «γεμίζουν τρύπες», όπου δεν βρίσκουν συναινετικό υποψήφιο. Τα παληκάρια είναι για γέλια, για άλλη μια φορά.
Υ.Γ. 4: Λες τώρα που θα ξαναγίνει Πρόεδρος - ίσως και μεγαλομέτοχος - του βάζελου, ο Πατέρας, να δούμε καμία πρόταση συγχώνευσης με τον Θρύλο του κολλητού του Μαρινάκη, κατά τα πρότυπα των συγχωνεύσεων των τραπεζών;
Άντε και καλό χειμώνα!
Σεμνός & Ταπεινός