Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

ΣΕΧΤΑ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ" Ή ΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ;

Σύμφωνα με τα στοιχεία της βαλλιστικής έρευνας της ΕΛ.ΑΣ., τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν εις τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια, ανήκουν εις την τρομοκρατική οργάνωση «Σέχτα Επαναστατών» και έχουν χρησιμοποιηθεί και εις τις επιθέσεις εναντίον του Α.Τ. Κορυδαλλού, του τηλεοπτικού σταθμού ALTER και εις τη δολοφονία του αστυνομικού Νεκτάριου Σάββα στα Πατήσια πριν από έναν χρόνο.
Αν αποδειχθούν ορθά τα ανωτέρω ευρήματα, τα ερωτήματα που γεννώνται από την δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια είναι πολλά και σκοτεινά και γι' αυτό θα μείνουν μάλλον για πάντα αναπάντητα.
Κατ' αρχήν ο τρόπος που επιλέχθηκε από τους δράστες για να δολοφονήσουν τον δημοσιογράφο, παραπέμπει ευθέως σε μαφιόζικο χτύπημα και δη ρώσικης προέλευσης. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα τελευταία χρόνια ουκ ολίγοι δημοσιογράφοι δολοφονήθηκαν εις τη Ρωσία, επειδή κάποιοι είχαν ενοχληθεί από τη δημοσιογραφική έρευνά τους. Χτύπημα τα ξημερώματα, αφού πρώτα είχαν πετύχει να κατεβάσουν τον θανόντα εις το δρόμο και τον είχαν ρωτήσει αν είναι πράγματι ο Γκιόλιας.
Συνεπώς, οι δολοφόνοι δεν ήσαν απολύτως βέβαιοι για την ταυτότητα του θύματος, γεγονός καθ' όλα περίεργο, αν δεχθούμε ότι πρόκειται για πολιτικοποιημένους "επαναστάτες"...
Κατόπιν, εύλογο είναι το ερώτημα για ποιο λόγο επιλέχθηκε το θύμα, αν δεχθούμε ότι δολοφόνοι είναι της "Σέχτας". Ο μακαρίτης ούτε μεγαλοδημοσιογράφος ήταν, ούτε διαμορφωτής απόψεων, ούτε είχε σκανδαλίσει και εκνευρίσει την κοινή γνώμη με την δραστηριότητά του. Ένας εύκολος όπως απεδείχθη τελικά στόχος ήταν. Εξάλλου, ήταν μάλλον άγνωστος εις τους μη έχοντες σχέση με το διαδίκτυο, οι οποίοι είναι και η τεράστια πλειοψηφία των Ελλήνων. Οπότε, γιατί επελέχθη ο εν λόγω ως στόχος; Πως θα "δικαιολογήσουν" οι τρομοκράτες τη δολοφονία τους αυτή εις την κοινή γνώμη;
Αρχίζει να διαφαίνεται πια, ότι η εγχώρια τρομοκρατία διαπλέκεται με σκοτεινά εξωθεσμικά κέντρα αποφάσεων, μάλλον επιχειρηματικά, τα οποία διάταξαν για τους δικούς τους λόγους τη δολοφονία.
Όπως παλιότερα, κάποια από τα χτυπήματα της 17Ν...
Σε κάθε περίπτωση χάθηκε άδικα ένας νέος άνθρωπος, σύζυγος και πατέρας, ο οποίος πέτυχε να καταστήσει το blog Τρωκτικό, μακράν πρώτο εις τον ελληνικό διαδικτυακό κόσμο.
Κρίμα.
ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ