Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Κάποιοι τον απαξίωσαν - Αθάνατη Ελλάδα (video)...

Απόψε στις 21:30 δεν θέλουμε τις γυναίκες μας στο σπίτι. Ημιτελικούς Παγκοσμίου Κυπέλλου βλέπουμε ανά τετραετία, πιο αραιά δηλαδή και από τις βουλευτικές εκλογές, όπου δύσκολα οι κυβερνησάρες μας συμπληρώνουνε θητεία...
Σήμερα βγαίνει το ένα εισιτήριο του τελικού και για δαύτο, θα... «ματώσουν» Ουρουγουανοί και Ολλανδοί. Σκεπτόμενος την τσέπη μου (έχω «φορτώσει» τους «οράνιε», μαζί με «φούριας ρόχας» κιόλας από το Σάββατο), θέλω να περάσει του Ρόμπεν η παρέα. Αν όμως δεν ήταν στη μέση το αγαπημένο «σπορ» (call me sports betting), σίγουρα θα ήμουν με Ουρουγουάη. Η αιτία; Καμία άλλη από την παρουσία του «El Loco» Sebastian Abreu. Τον οποίο κάποιοι (δεν ήταν λίγοι ρε γμτ) χλεύασαν, όταν κοσμούσε (που η παιδεία η αθλητική, οι «ξύπνιοι»... να το αντιληφθούνε) με την παρουσία του το πρωτάθλημα της δικής μας (τρομάρα μας) Super League.
Αδυνατούσαν να το καταλάβουν (ίσως και να μην ήθελαν), πως συνιστούσε παγκόσμια προβολή και προσέθετε αίγλη η παρουσία ενός εκ των κορυφαίων «δολοφόνων», που έχει αναδείξει το ποδόσφαιρο της Ουρουγουάης, εις τη μίζερη λίγκα τη δική μας.
Ναι, ok, εντάξει, το ξέρω : Είναι αργός με τη μπάλα στα πόδια ο "El Loco". Ταυτόχρονα όμως είναι "killer", αποτελεί έναν ηγέτη που έχει πετύχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πράγματα με την «σελέστε». Γι' αυτό και στη χώρα του λατρεύεται. Για πάρτη του στήνονται διαφημίσεις (πάταγος έγινε με του «αλά Πανένκα πέναλτι» την «προφητεία»).
Εδώ και... πολλά χρόνια αποτελεί εθνικό ήρωα. Μετά δε την «τρέλα» που έκανε, όπως εκτέλεσε το πέναλτι που έστειλε τη χώρα του στα ημιτελικά του Μουντιάλ; Έτσι και επισκεφθείς την Ουρουγουάη, βγεις στο δρόμο (Μοντεβίδεο ή όπου αλλού) και φωνάζεις κάτι απαξιωτικό για τον Σεμπάστιαν Αμπρέου; Οκ, κοινώς τη (μ)άμησες. Δίχως αμφιβολία...
ΥΓ : Το βίντεο που ακολουθεί, αποδεικνύει πως - πρόσφατα - ο «τρελός», την είχε ξανασκάψει τη μπαλίτσα. Με τη Μποταφόγκο εις την οποία «έκλεισε», φεύγοντας απ' τον Άρη.

BETMIXER