Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Φάκελος "ΚΑΜΠΟΡΑ"

Λίγες ωρίτσες πριν τους (πρώτους) προημιτελικούς του Μουντιάλ, ιδανική ευκαιρία να ασχοληθούμε με ένα θέμα από την «καυτή» (είναι η αλήθεια) εσωτερική αθλητική επικαιρότητα.
Ως «κεραυνός εν αιθρία» έπεσε στους φίλους του Άρη Θεσσαλονίκης η αιφνίδια λύση της συνεργασίας με τον Χαβιέ Κάμπορα. Έναν ποδοσφαιριστή που είχε υπογράψει για μια διετία, λίγες μόνο ημέρες πριν από τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.
Αρχικά βγήκε προς τα έξω, πως ο Αργεντινός striker αντιμετώπιζε προσωπικό πρόβλημα, που δεν του «επέτρεπε» να παραμείνει στη χώρα μας και κατ' επέκταση στη Θεσσαλονίκη. Αυτό δεν είναι αλήθεια και μπορεί ν' αποδειχθεί με ενδεχόμενη απόκτηση του ποδοσφαιριστή από τον ΠΑΟΚ (λέω εγώ τώρα).
Πριν από λίγα 24ωρα, βγήκαν στη δημοσιότητα λόγια (μέσω επιστολής) του Κάμπορα, όπου γίνεται λόγος για θέμα «οικονομικό».
Έρχομαι λοιπόν τώρα εγώ και ερωτώ :
- Αν όντως υπάρχει θέμα οικονομικό, γιατί ο ποδοσφαιριστής δεν προχωρεί σε προσφυγή, ώστε να διεκδικήσει τα δεδουλευμένα;
- Από τη στιγμή που η ΠΑΕ Άρης απαντά πως ο παίκτης είναι εξοφλημένος, γιατί δεν εμφανίζει τα αρμόδια παραστατικά;
- Στην τελική, υπάρχει, ναι ή όχι, η περίφημη ρήτρα των 300 χιλιάδων;
Φίλε, δεν ξέρω «ποιος δουλεύει ποιον», όμως στην υπόθεση δε γίνεται να λένε όλοι αλήθεια. Υπάρχει κάπου «ψέμα», που... αργά ή γρήγορα θα αποκαλυφθεί. Αυτό είναι δεδομένο...
BETMIXER