Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Ο CABINET MAN ΚΑΙ ΟΙ "ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ"

Ας δεχθούμε ως υπόθεση εργασίας ότι πράγματι ο φερόμενος ως cabinet man είναι ένας ξυλουργός που πρόκειται να φτιάξει ντουλάπια σε κάποιον, κάπου, κάποτε.
Ως υπόθεση εργασίας, διότι δεν δύναμαι να αποκλείσω ότι πράγματι εις το επίμαχο email αναφέρεται «άνθρωπος του υπουργικού συμβουλίου», ο οποίος θα λάβει κάποιο ποσό ως μίζα. Εξάλλου, με αυτά και με αυτά μπορεί κανείς να αποκλείσει ότι κάποιος του υπουργικού συμβουλίου δοκίμασε το μέλι…;
Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι κάποιοι φίλτατοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ πάνω εις την φούρια τους να διασκεδαστούν οι προκληθείσες εντυπώσεις με την ομολογία του κ. Μαντέλη, υπέπεσαν εις αυτήν την τεραστίων διαστάσεων γκάφα με πρώτο τον Πρόεδρο της Εξεταστικής, τον κ. Βαλυράκη.
Το μέγα ερώτημα όμως είναι ποιος και για ποιο λόγο τους έπεισε να σκεφτούν και να ενεργήσουν τοιουτοτρόπως. Χωρίς δηλαδή να ερευνήσουν πρώτα την υποψία τους, προτού την ξεφουρνίσουν εις τα ΜΜΕ, για να μην την πατήσουν.
Ποιος τους διαβεβαίωσε ότι το εν λόγω email αποτελεί απόδειξη ενοχής για υπουργό της ΝΔ.
Ποιος και γιατί δηλαδή είχε συμφέρον να απαξιωθεί η
Εξεταστική εις τα μάτια της κοινής γνώμης ως ένα όργανο που άγεται και φέρεται υποπίπτοντας σε εξόφθαλμες γκάφες.
Ποιος ήθελε να «κάψει» τυχόν αποκαλύψεις που πρόκειται να έλθουν εις το φως της δημοσιότητας το επόμενο διάστημα και θα αποδείκνυαν ότι και άλλοι πλην του κ. Μαντέλη ενέχονται εις το σκάνδαλο της SIEMENS.
Η «γκάφα» των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ εν προκειμένω θέτει επί της ουσίας υπό αμφισβήτηση όλα τα στοιχεία τόσο της δικογραφίας όσο και αυτά που θα δημοσιευτούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.
Κάποιοι ήθελαν να γελοιοποιήσουν την διαδικασία και τα έγγραφα της δικογραφίας με μόνο σκοπό να αφαιρέσουν από το σύνολο των εγγράφων αυτών, αλλά και όσων πρόκειται εις το μέλλον να αποκαλυφθούν, κάθε αποδεικτική αξία.
Καίγοντας αυτό το έγγραφο, τίθενται ευθύς εξαρχής υπό αμφισβήτηση όλα τα αποδεικτικά στοιχεία και επιτυγχάνεται η συσκότιση των ερευνών.
Φρονώ λοιπόν, ότι κάποιοι φρόντισαν να πέσει ο κ. Βαλυράκης και οι λοιποί εις αυτήν την γκάφα προκειμένου να την γλυτώσουν κάποιοι σύντροφοί τους τόσο σε στενή έννοια, ήτοι εντός του Κινήματος, όσο και εν ευρεία έννοια, ως σύντροφοι εις τις μίζες από άλλους κομματικούς φορείς…
Εξάλλου έχει αποδειχθεί ότι η συντροφικότητα εις τις μίζες τέμνει καθέτως και οριζοντίως το πολιτικό μας σύστημα.
Όλοι οι εμπλεκόμενοι εις το σκάνδαλο της SIEMENS προσδοκούν ότι ο Τάσος Μαντέλης θα την πληρώσει για όλους…
Ίδωμεν.
Υ.Γ. Τί την ήθελες την κατά δεκαετίες μικρότερη γυναίκα (και πολύ όμορφη); Με τις απαιτήσεις της ουχί μόνο σε οδήγησε εκτός πολιτικής (σε χαλούσε μία αίθουσα γάμου εις την Πάρνηθα;), αλλά τώρα μπλέξαμε και με την δικαιοσύνη…
Τα Σέβη μου.
ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ