Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Μουντιάλ και στοίχημα. Ευκαιρίες και... παγίδες.

Παίδες καλησπέρα. Δεν ξέρω πόσοι εκ των εκλεκτών αναγνωστών του «μυστήριου» ετούτου blog, ασχολείστε με την καψούρα των αθλητικών. Πολύ δε περισσότερο, αγνοώ πόσοι εξ’ υμών, συνδυάζετε την απόλαυση του «μπαλίτσα παρακολουθείν», μετά του «επενδύειν». Επειδή όμως διαισθάνομαι, πως ελέω Μουντιάλ, όλο κάτι θα τζογάρουν και όσοι δε τζογάρουν (γενικώς), θα σας δώσω μια συμβουλή : Το Παγκόσμιο Κύπελλο δεν είναι (σε καμιά περίπτωση) η «κότα με τα χρυσά αυγά».
Κρύβει πολλές παγίδες (ομάδες αμοντάριστες, επιρρεπείς στη γκέλα) και αυτό τα μπούκια - μπουμπούκια το ξέρουνε καλά.
Ιστορικά, αυτή η διοργάνωση τους αφήνει τρελά κέρδη. Οι πολλοί παίκτες παρασύρονται από την απληστία τους και ποντάρουνε συνέχεια. Διαρκώς και ανελλιπώς, «του πανικού», στο live. Όποιος το κάνει αυτό, κλείνει (εκτός και αν διαθέτει όσκαρ «locofardias») 1η θέση σε φυλακές υψίστης ασφαλείας.
Με μοναδικό προνόμιο; Μία tv με full πακέτο δορυφορικό. Για να μπορεί να συνεχίσει την «αρρώστια» του. Έστω και με φράγκα δανεικά. Μέσω τοκογλυφίας…
Πάμε τώρα να πούμε και δυο λογάκια επί της «τηγανίτας». Σαφώς και στο Μουντιάλ θα επενδύσουμε. Όχι όμως αλόγιστα.
Όχι σε ό,τι κινείται. Προσωπικά, έχω ρίξει το βάρος στα ειδικά στοιχήματα προκρίσεων. Εκεί είναι η ουσία. Μέχρι τουλάχιστον να περάσουν οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής. Στις αρχές άλλωστε του τουρνουά «επιτρέπονται» οι γκέλες. Μετά είναι που δεν καλύπτονται αυτές. Το πράγμα σοβαρεύει. Μαζί και οι επενδύσεις μας. Σε bets 1X2. Όπως και σε προκρίσεις στα νοκ-άουτ ματς.
Εκεί ο στόχος λέγεται : Διακοπές του Αυγούστου…
ΥΓ : Χθες είδα ένα όνειρο. Πως η Αυστραλία θα αποκλειστεί νωρίς. Μαζί και τα Japonia. Εξαιρετική επένδυση ύψους 63%. Μέσω του διαδικτύου (Για πολλές περισσότερες πληροφορίες, http://www.betmixers.gr/).
BETMIXER