Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Πλήρης επιβεβαίωση της «Μυστήριας Ομάδας» για ακόμη μία φορά...

Όταν εχθές ενημερώναμε τους φίλους της «Μυστήριας Ομάδας» για τις εξελίξεις στην εξωτερική πολιτική, δεν περιμέναμε ότι η επιβεβαίωση θα εόταν τόσο γρήγορα. Έτσι σήμερα γράφτηκε από την εφημερίδα «το Ποντίκι» και αναδημοσιεύεται από πολλά γνωστά sites και blogs το γεγονός ότι σύντομα η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία θα αναχαιτίζει Τούρκικα F-16 πάνω από την Κέρκυρα και τα Γιάννενα. Τα μαχητικά αυτά αρχικά θα τα πετάνε Τούρκοι πιλότοι και στην συνέχεια Αλβανοί συνάδελφοί τους, όταν ολοκληρωθεί η εκπαίδευσή τους.
Βέβαια, η ιστορία είναι πιο πολύπλοκη, καθώς και πάλι όπως σας είχαμε ενημερώσει σχετικά από το blog αυτό ("Ελληνικά Μαχητικά πάνω από την Βόρεια Ήπειρο" http://ed-mysterious.blogspot.com/2009/10/blog-post_22.html), η Τουρκία δεν έβλεπε με καλό μάτι την προστασία του αλβανικού εναέριου χώρου από Ελληνικά και Ιταλικά μαχητικά. Την κατάσταση αυτή προσπαθεί να αλλάξει μέσω της «αναδιοργάνωσης» της Αλβανικής Πολεμικής Αεροπορίας, παρέχοντας εκπαίδευση σε πιλότους καθώς και μεταχειρισμένα αεροσκάφη F-16 της Τουρκικής Πολεμικής αεροπορίας.
Βέβαια, η κ. Μπακογιάννη είχε σπεύσει να "θάψει" το σημαντικότατο γεγονός της πτήσης Ελληνικών μαχητικών πάνω από την Βόρεια Ήπειρο μετά από 60 χρόνια. Έτσι, σε λίγο θα αναγκαστούμε να αυξήσουμε τα έξοδα αντιμετώπισης της Τουρκικής απειλής, καθώς Ελληνικά μαχητικά θα υποχρεούνται να επιχειρούν από το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων και να απογειώνονται για αναγνώριση Αλβανικών F-16 !!! Τρελό πανηγύρι δηλαδή...
Είναι γεγονός ότι στόχος της Άγκυρας είναι η πολιτική και οικονομική εξόντωση της χώρας μας. Η τακτική είναι γνωστή και αποδίδει πάντα. Ένας λαός, ο οποίος ασχολείται με το πότε πτωχεύουμε και για τα καμώματα του Πατίτσα στο Αβέρωφ, δεν είναι σε θέση να αντιληφθεί τις εξελίξεις στα θέματα της πολιτικής. Είναι πλέον γνωστό ότι ο στόχος είναι η Θράκη. Εκεί με την συνταγή του Κοσόβου θα έχουμε σύντομα εξελίξεις και πιθανότατα πολύ δυσάρεστες για την χώρα μας.
Εμείς θα συνεχίζουμε να σας ενημερώνουμε, μέχρι κάποιος επιτέλους να πάρει τις σωστές αποφάσεις για την σωτηρία του έθνους.
Ο Πληροφοριοδότης