Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Οι Τούρκοι είναι πλέον εδώ !!!!!

Είναι γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες γίναμε όλοι μάρτυρες σημαντικών οικονομικών και πολιτικών εξελίξεων, οι οποίες και θα επηρεάσουν καθοριστικά την πορεία του Έθνους τουλάχιστον για την επόμενη δεκαετία. Είναι λοιπόν φυσιολογικό να περιμένει κανείς ότι ο λαός θα ασχολείται σχεδόν αποκλειστικά με τα νέα οικονομικά μέτρα και το σκοτεινό οικονομικό μας μέλλον.
Φυσικά, η παρούσα κατάσταση δεν ήταν δυνατό να παραμείνει ανεκμετάλλευτη από την Τουρκία. Θα ήμασταν πραγματικά αφελείς, εάν νομίζαμε ότι η Τουρκία δεν θα έδραττε της χρυσής αυτής ευκαιρίας να προωθήσει τις επεκτατικές επιδιώξεις της απέναντι στην χώρα μας. Ερμηνεύοντας σωστά τις ενέργειες που γίνονται, μπορούμε σήμερα να επισημάνουμε τα παρακάτω:
- Ο Ερντογάν αποβιβάζεται σε λίγο στην Αθήνα με το μισό Κυβερνητικό Συμβούλιο και 100 περίπου επιχειρηματίες. Στόχος είναι να προτείνει στην Κυβέρνηση βοήθεια και συνεργασία σε τομείς που υπάρχει «κοινό ενδιαφέρον και συμφέροντα», όπως για παράδειγμα είναι ο Τουρισμός στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, η Ενέργεια και η εκμετάλλευση των κοιτασμάτων πετρελαίου στο Αιγαίο κτλ. Δηλαδή θα «ντύσει» τις διεκδικήσεις με το ένδυμα της ανάπτυξης και την οικονομικής συνεργασίας, προκειμένου να πετύχει τους στόχους του. Παράλληλα θα προταθεί αμοιβαία μείωση των εξοπλισμών, που στην ουσία θα αφορά μόνο τον αδύνατο (δηλαδή την χώρα μας) και όχι την Τουρκία, καθώς στην χώρα αυτή η Αμυντική Βιομηχανία εξάγει προϊόντα πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων και κατά συνέπεια δεν πρόκειται να περιορίσει τις δραστηριότητές της προς όφελος την ειρήνης στο Αιγαίο.
- Ο κ. Βενιζέλος (για τους φίλους «Μπένι») έχει «καταφέρει» αφενός
μεν να έρθει σε σύγκρουση με τους πιλότους της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας και να τους εξωθήσει για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε λευκή απεργία, αφετέρου δε να οδηγήσει σε παραίτηση δύο αξιολογότατους ναυάρχους του ΠΝ αποκαλώντας μάλιστα τον έναν «αυτιστικό» !!
- Οι Γκρίζοι Λύκοι άνοιξαν παράρτημα στην Ελευσίνα !!!! Ναι, ναι πιστέψτε το και αυτό. Το αποκάλυψε ο κ. Ηλιάδης στην στήλη του στον Επενδυτή και αφορά γραφείο της οργάνωσης στην Ελευσίνα. Μάλλον θα αναφέρονται στα πλαίσια της οικονομικής συνεργασίας των χωρών, καθώς νοίκιασαν ήδη διαμέρισμα για τον σκοπό αυτό άρα πληρώνουν και τον ανάλογο ΦΠΑ!!!
- Σύμφωνα με όσα δημοσιεύονται στην εφημερίδα Milliyet, ο γενικός διευθυντής βακουφικών ιδρυμάτων (τα κτήματα που είχαν αφιερωθεί από ευσεβείς σε ναούς, μοναστήρια, σχολεία κ.ά.) της Τουρκίας, Γιουσούφ Μπεγιαζίτ, ανακοίνωσε ότι βρέθηκαν οι τίτλοι ιδιοκτησίας της Άγια-Σοφιάς! Αυτοί ανήκουν στον Ebulfetih Sultan Mehmet, γνωστό ως σουλτάνος Μωάμεθ Β΄ ο Πορθητής, ήτοι αυτός που άλωσε την Κωνσταντινούπολη το 1453.
- Οι μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας (ΜΙΤ) επιτίθενται ήδη στην χώρα μας χρησιμοποιώντας των εργαλεία του κυβερνοχώρου. Ανάρτησαν λοιπόν (με IP που δρομολογείται από την Άγκυρα) στο facebook το παρακάτω προβοκατόρικο κείμενο: "…21 Μαΐου απέχουν από την εργασία Ένοπλες Δυνάμεις και Σώματα Ασφαλείας Στρατός, Ναυτικό, Αεροπορία, Αστυνομία, Λιμενικό, Πυροσβεστική και όλοι οι Δημόσιοι και Ιδιωτικοί Υπάλληλοι, απέχουμε από την εργασία. Αν τα μέλη του group ξεπεράσουμε τα 10.000 το υλοποιούμε. Ενημερώστε τους Διοικητές ή Διευθυντές σας και πείτε τους, ότι δεν θα παρουσιαστείτε τη συγκεκριμένη μέρα. Αν ο Διοικητής σας είναι στόκος και δεν έχει καταλάβει που πάει το πράγμα, πείτε του τη συγκεκριμένη μέρα, ότι είστε άρρωστος. Το πιο πιθανό όμως είναι να είναι κι αυτός άρρωστος. Τη μέρα εκείνη θα παρουσιαστεί κανονικά το προσωπικό ασφαλείας..."!!!!!!!!!
Τα συμπεράσματα λοιπόν δικά σας. Εμείς πάντως από τούτο δω το χώρο σας είχαμε προειδοποιήσει εδώ και καιρό ότι απειλείται άμεσα η εδαφική ακεραιότητα της χώρας μας...
Δυστυχώς οι εξελίξεις έχουν αρχίσει ήδη να μας δικαιώνουν…
Ο Πληροφοριοδότης