Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Η Αριστερή σκέψη

«Ξέρετε, στην αριστερή σκέψη, υπάρχει μια αγκύλωση. Δεν αναπτύσσεται σύμφωνα με την εποχή της και μπορεί να ακούσει κάποιος τις απόψεις του ’30, του ’20,που να υπάρχουν ακόμα στον πολιτικό τους λόγο.» «…..έχει μετεξελιχθεί αλλά υπάρχει μια κατηγορία ανθρώπων οι οποίοι είναι βλάκες μέσα στην Αριστερά. Είναι βλάκες. Δεν έχει αναπτυχθεί η σκέψη τους. Δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα.»
Τάδε έφη Περικλής Κοροβέσης*, δίνοντας κατάθεση ως μάρτυρας υπεράσπισης του Γ. Σερίφη στη δίκη της 17Ν.
Να αγιάσει το στόμα σου !
Αυτή είναι η αριστερά κυρίες και κύριοι.. Η παραπάνω αλήθεια βγήκε στην προσπάθεια του να «κάψει» τους υπόλοιπους της 17Ν για να βγάλει λάδι τον Σερίφη !!
Το λέω για όσους νομίζουν ότι η Αριστερά είναι διέξοδος διαφυγής από τον σάπιο δικομματισμό και γενικότερα το πολιτικό σύστημα. Μα κυρίως, το λέω για όλα αυτά τα παιδάκια
που παρασύρονται από τους «καθοδηγητές», και πιστεύουν ότι με πράξεις βίας θα αλλάξουν την «καθεστηκυία τάξη» της χώρας.
Μην πέφτετε στην παγίδα. Το μόνο που κάνετε είναι να εξυπηρετείτε τους ψηφοθηρικούς σκοπούς της ευρύτερης Αριστεράς. Θα σας πουλήσει με την πρώτη ευκαιρία σε όποιον αγοράσει τα περισσότερα κουπόνια. Θα σας χαϊδεύει, όσο την εξυπηρετείτε με τις άνομες πράξεις σας, και θα σας καταδικάσει, μόλις αποκαλυφθείτε με ονοματεπώνυμο. Όχι όλους, αλλά αυτούς που πλέον δεν θα της είναι χρήσιμοι. Όπως έκανε με την 17Ν, τον Επαναστατικό Αγώνα, αλλά και παλαιότερα με τον Άρη, τον Μπελογιάννη, κα.
Το Ε (Ελλάδος) λοιπόν στο ΚΚ, δένει απόλυτα, αφού το ΚΚΕ και γενικότερα η ελληνική Αριστερά φέρει και τα κουσούρια της ελληνικής φυλής!
(*Ο Περικλής Κοροβέσης είναι Έλληνας συγγραφέας και πολιτικός της αριστεράς. Γεννήθηκε στις 20 Ιουλίου 1941 στο Αργοστόλι Κεφαλληνίας. Σπούδασε Θέατρο και Σημειολογία και από μικρός μετείχε στο μαχητικό δημοκρατικό κίνημα της αριστεράς. Κατά την διάρκεια της Χούντας των Συνταγματαρχών φυλακίστηκε και εξορίστηκε. Το 2007 εκλέχθηκε Βουλευτής Α΄ Αθηνών με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Στις εκλογές του 2009 απέτυχε να εκλεγεί βουλευτής. http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BB%CE%AE%CF%82_%CE%9A%CE%BF%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%AD%CF%83%CE%B7%CF%82)
Εις το επανιδείν
Ο ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ