Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Ο ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ

Δεν είμαι και ο μεγαλύτερος ποδοσφαιρικός αναλυτής αυτού του blog – υπάρχουν άλλοι πολύ καλύτεροι – απλά θα ανταποκριθώ στο κάλεσμα του ΡΕΦΕΡΙ ως αντικειμενικός για το ματς. (Αντικειμενικότερος των υπολοίπων τουλάχιστον. ΑΕΚτζής γαρ…).
Όπως καταλαβαίνετε, έβλεπα το ματς εκ περιτροπής με τον αγώνα της ΑΕΚΑΡΑΣ και το μεγάλο διπλό που έκανε στην Τούμπα. Οι απανταχού βάζελοι καλό θα ήταν να ανάψουν ένα κερί στον Ζορό…
Λοιπόν έχουμε και λέμε:
Είδα ένα ματς, στο οποίο ο ΠΑΟ ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, όπου άξιζε το γκολ ιδιαίτερα στη φάση με τον Σαλπιγγίδη. Ο Ολυμπιακός κατώτερος των περιστάσεων (η αλήθεια είναι ότι είχε πολλές απουσίες) μάλλον γλύτωσε στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας την τύχη στο πλευρό του. Επίσης η καούρα των Λέτο και Σισέ να πετύχουν αυτοί το γκολ, ως προσωπική δικαίωση, ο καθένας για τους δικούς του λόγους, μάλλον λειτούργησε υπέρ του.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟ δικαιούταν ένα γκολ, ιδίως στην φάση με το δοκάρι του Σισέ, φάση στην οποία ο Νίνης έδειξε ότι η ποδοσφαιρική ευφυΐα που διαθέτει, ταίριαξε απόλυτα με αυτή του Γάλλου που θύμισε παλιές καλές εποχές (προ τραυματισμών).
Κάτι οι αλλαγές του Μπάντοβιτς, κάτι η ατολμία του Νιόμπλια, καθώς και η κούραση των παιχτών, ανέτρεψαν το σκηνικό και ο Ολυμπιακός πέτυχε ένα γκολ που μέχρι τότε δεν το δικαιούταν.
Από εκείνο το χρονικό σημείο έπρεπε να βάλει άλλα 2 γκολ, αφού ο ΠΑΟ είχε βγει μπροστά για την ισοφάριση απογυμνώνοντας τελείως την – από την αρχή της περιόδου – προβληματική του άμυνα.
Κατάληξη… Ο ΠΑΟ δικαιούταν τουλάχιστον 2 γκολ μέχρι το 60΄, ο Ολυμπιακός άλλα 2 από το 60΄και μετά…τα συμπεράσματα δικά σας…
Αλλά έτσι είναι η μπάλα…. πόρνη…
Πάντως θα σταθώ σε 2 φάσεις. Τόσο το οφσάιντ (του Μήτρογλου), όσο και η φάση που τσιμπάει την μπάλα (πάλι ο Μήτρογλου, βρε τον Μήτρογλου είναι κατά την άποψη μου πεντακάθαρες φάσεις, στις οποίες αδικήθηκε ο Ολυμπιακός.
Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει… Α, θυμήθηκα ! Μου θυμίζει τις αλησμόνητες εποχές της παντοκρατορίας του Κοκκαλιστάν, όπου όταν «καθόταν», η ομάδα ή κινδύνευε είχε την προστασία των διαιτητών.
Άλλη μια απόδειξη, ότι ο βάζελος θα πάρει φέτος το πρωτάθλημα….
ΥΓ 1. Ε, όχι και να μιλάνε για φάρδος οι Παναθηναϊκοί! Ήμαρτον!
ΥΓ 2. Να προσέχουμε λίγο τι λέμε για τους αρχαίους μας έτσι; Άκου «τοιούτος» ο Γανυμήδης… Έχω ασφαλείς πληροφορίες ότι το blog το διαβάζει ο Άδωνις…, ουέ και αλλοίμονο μας….
ΥΓ 3. Φονιάδες των λαών Αμερικάνοι! (άσχετο…, αλλά μιας και αναφέρθηκε ότι οι Αμερικάνοι φταίνε για όλα…)
ΥΓ 4. Φίλε μου ΡΕΦΕΡΙ. Μην ψάχνεις ποιος τους έκανε τόσο κωλόφαρδους. Είναι τα αποτελέσματα της κωλονοΣΚΟ(ΚΟ)πησης …..
Εις το επανιδείν
Ο ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ