Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΔΙΑΖΥΓΙΟ

Μέσα στη γενικότερη δίνη των πάντων συνέβη και αυτό. Χώρισε η εθνική μας τηλεπαρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη με το σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο. Μα είναι δυνατόν; Πόσα χτυπήματα να δεχτεί αυτή η Χώρα πια;
Συντετριμμένος ο ελληνικός λαός εδώ και μια βδομάδα, παρακολουθεί άφωνος τις εξελίξεις και ελπίζει σε ένα θαύμα. Και να τα έκτακτα δελτία ειδήσεων, να οι έκτακτες εκδόσεις εντύπων και οι ζωντανές συνδέσεις. Καλά όσο για τα blogs δε το συζητάμε. Έχουν πάρει φωτιά.
Πάντως, μη δούμε κάτι στο εξωτερικό αμέσως να το αντιγράψουμε. Χώρισε η Αντζελίνα Τζολί με το Μπραντ Πιτ (το εθνικό ζευγάρι της Αμερικής με τα 10 βιολογικά παιδιά και 25 υιοθετημένα) και εμείς από πίσω.
Έτσι, μετά από ζωντανές μεταδόσεις λαμπερών γάμων, γεννήσεών, βαπτίσεων της Αγίας Οικογένειας ήρθε η στιγμή να παρακολουθήσουμε ζωντανά και το διαζύγιο.
Πληροφορούμαστε ότι το ζεύγος επικοινωνεί με γνωστούς του δημοσιογράφους για τους ζητήσουν να είναι όσο το δυνατό πιο διακριτικοί με αυτό το τόσο προσωπικό τους θέμα. Καλά κάνουν ειδικά λόγω των παιδιών. Μα τώρα θυμηθήκατε ότι έχετε και προσωπική ζωή, που θέλετε να τη διαφυλάξετε;
Εσείς κρεμάσατε πρώτοι τη ζωή σας στα μανταλάκια. Θα έπρεπε λοιπόν, να ξέρετε, ότι η ανθρωποφάγος τηλεόραση δεν κάνει εξαιρέσεις.
Πάνω στους εξευτελισμούς και στην υπερέκθεση χάριν της τηλεθέασης στηρίξατε τις λαμπερές σας καριέρες. Κοιμόσασταν με τη κάμερα αγκαλιά μην τυχόν και χάσουμε κάποιο στιγμιότυπο από τη σπουδαία και χρυσοποίκιλτη ζωής σας. Εσείς βάλατε τους τηλεθεατές στο σπίτι σας. Τώρα ζητάτε διακριτικότητα από μια τηλεόραση, που έχετε μεγάλο ποσοστό ευθύνης για το κατάντημά της. Τώρα ήρθε η σειρά της να σας πληρώσει με το ίδιο νόμισμα.
Υ.Γ. 1. Όλοι γράψανε και είπανε τη γνώμη τους γι’ αυτό το διαζύγιο. Το δικό μας μπλοκ δηλαδή τι είναι, δεν κατάλαβα;
Y.Γ.2. Ακόμα, και αν δεν χωρίσουν για άλλη μια φορά η τηλεθέαση βγήκε νικήτρια.
Η Τσούχτρα