Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Ο Πόλεμος στην πόρτα μας για τα μάτια του Ερντογάν!!!


Με τίτλο «δεύτερη κρίση Ιμίων», η εφημερίδα Ταράφ δημοσιεύει ηχητικά ντοκουμέντα με συγκλονιστικά στοιχεία για το τουρκικό στρατιωτικό «Σχέδιο Βαριοπούλα» που αποσκοπούσε στην πτώση της κυβέρνησης Ερντογάν, μέσω της πρόκλησης έντασης με την Ελλάδα.
Σύμφωνα με απόρρητες συζητήσεις τούρκων αξιωματικών του Πρώτου Σώματος Στρατού φαίνεται να προτείνεται, μεταξύ άλλων, η πρόκληση χαμηλής εντάσεως σύγκρουσης με την Ελλάδα για την σφυρηλάτηση της εθνικής ενότητας και την ανάληψη πρωτοβουλίας κατάληψης τμήματος του ελληνικού Έβρου.
Συγκεκριμένα, ο αρχηγός του 1ου Σώματος Στρατού, Τσετίν Ντογάν, προτείνει την κατάληψη τμήματος ελληνικού εδάφους δίπλα στο βόρειο τμήμα του ποταμού Έβρου. Παράλληλα, εισηγείται να ενισχυθεί η παρουσία της τουρκικής αεροπορικής δύναμης στην περιοχή προκειμένου να αυξήσει τις πιθανότητες επιτυχίας του εγχειρήματος αυτού.
Την ίδια ώρα, ένας άλλος ανώτατος στρατιωτικός, ονόματι Τουντζάι, αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο εκδιώχθηκαν οι Ίμβριοι από το νησί τους, θέλοντας έτσι να παραλληλίσει τις δύο ιστορίες. Ειδικότερα αναφέρει: «Κάναμε το νησί ανοιχτές φυλακές, δημιουργήσαμε μονάδα στρατοχωροφυλακής και αυτό προκάλεσε την αποχώρηση των Ρωμιών από την Ίμβρο το 1965».
Η παραπάνω αποκάλυψη θα μπορούσε να έχει πολλές ερμηνείες, δύο όμως είναι κατά την γνώμη μας οι σημαντικότερες:
Τα παραπάνω γεγονότα θα πρέπει να αποτελέσουν παράδειγμα σε όσους από εμάς πιστεύουν ότι δεν θα γίνει ποτέ ξανά πόλεμος με τους Τούρκους. Είναι προφανές ότι το στρατιωτικό κατεστημένο της Άγκυρας δεν θα διστάσει να κάνει πόλεμο με την Ελλάδα, ακόμα και για να χτυπήσει την ίδια την Κυβέρνησή του. Φανταστείτε λοιπόν τι πρόκειται να γίνει, εάν θιγούν κυριαρχικά δικαιώματα των γειτόνων στο Αιγαίο. Εάν για παράδειγμα, βρεθεί κάποιο νέο κοίτασμα πετρελαίου (μάλλον από τύχη και όχι εσκεμμένα). Είναι ένα καλό μάθημα που θα πρέπει να μας ξυπνήσει όλους μας. Είναι πλέον ξεκάθαρο, ότι και η κρίση των Ιμίων δεν ήταν «τυχαία», όπως κάποιοι θέλουν να την παρουσιάζουν.
Η παρούσα δημοσίευση της Ταράφ αποτελεί ΧΡΥΣΗ ευκαιρία για την Ελληνική Κυβέρνηση προκειμένου να ζητήσει επίσημες εξηγήσεις από την Τουρκική Κυβέρνηση. Απεδείχθη ανενδοιάστως ότι υπάρχει σχέδιο επίθεσης σε γειτονική χώρα και ακούγεται από τα στόματα ανώτατων αξιωματούχων του Τουρκικού Στρατού.
Θα πρέπει να το αναγάγουμε σε μέγιστο θέμα και να διασύρουμε την Τουρκία διεθνώς. Είναι πλέον βέβαιο, ότι σε αντίθετη περίπτωση οι Τούρκοι θα είχαν ήδη τουλάχιστον ανακαλέσει τον πρέσβη τους για διαβουλεύσεις. Το ιδανικό για εμάς είναι ότι ο Ερντογάν μετά χαράς θα αναλάμβανε να διαλευκάνει το ζήτημα, καθώς ακόμα μεγαλύτερος αριθμός τούρκων αξιωματικών θα οδηγούνταν στην φυλακή.
Θα είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να μην εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία αυτή και να καταδείξουμε σε όλους τους Ευρωπαίους το ποιόν των γειτόνων μας και το μέλλον τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Επιτέλους πότε θα ξυπνήσουμε;;
Υπάρχει και άλλη Ελλάδα να υπερασπιστούμε εκτός από τα μπλόκα των αγροτών!!
(Το εικονιζόμενο patch ανήκει στην 162 Filo της Τουρκικής ΠΑ με βάση την Βandirma. Η συγκεκριμένη μοίρα πετάει με F-16 Block 40 και το κωδικό της όνομα είναι Ζipkin δηλαδή «καμάκι»).
Ο Πληροφοριοδότης