Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

ΧΟΡΗΓΟΣ Η KLM

Καλησπέρα παίδες. Σήμερα θα αναφερθώ σε ένα «έγκλημα» του οποίου ο θύτης δεν πρόκειται ποτέ του να περάσει τα σίδερα της φυλακής. Πρόκειται για ένα «έγκλημα» ποδοσφαιρικό, το οποίο φυσικά δεν αποτελεί μια ποινικά κολάσιμη πράξη.
Θέλει μεγάλη «προσπάθεια», «έμπνευση» ολκής, το εξής που έχει καταφέρει ο «προφέσορας» Τεν Κάτε. Κοντεύει τα δυο χρόνια στον Παναθηναϊκό, έχει διαχειριστεί ένα κάρο λεφτά εις τις μεταγραφές και παίζει ΑΚΟΜΑ (έλεος!!!) με δίδυμο στα σέντερ μπακ τους Βύντρα - Σαριέγκι. Με τον τρόπο αυτό, μπορεί (έστω και... αγκομαχώντας) να καταφέρνει να παίρνει τα εύκολα ματς, κάντε όμως μία αναδρομή, σε ό,τι δύσκολο έπαιξε ο πολυμετοχικός από το καλοκαίρι :
- Διασυρμός στην Τσεχία από τη Σπάρτα...
- Αποκλεισμός με «κάτω τα χέρια» από την Ατλέτικο Μαδρίτης, που μετά τα δύο παιχνίδια με τους πράσινους, έχει εξελιχθεί σε... «σάκο του μποξ» για τους αντιπάλους της.
- Πανεύκολη ήττα (θα ήταν διασυρμός αν ο αντίπαλος δεν έδειχνε σεβασμό) από τη Γαλατά...
- Ισοπαλία «2-2» και με... την ψυχή στο στόμα στην Καβάλα.
- Νίκη με «δεκανίκι» διαιτησίας επί του Άρη.
- Επικράτηση με μπόλικο άγχος επί του ΠΑΟΚ. Ενός ΠΑΟΚ, που όλοι μας ξέρουμε τι παθαίνει όποτε κατεβαίνει στην Αθήνα.
- Διπλό επί της ΑΕΚ (εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα).
- Ήττα με «κάτω τα χέρια» από το «νοσοκομείο» «Ολυμπιακός».
Πάμε τώρα και στο δια ταύτα. Πάμε να δούμε γιατί έχουν συμβεί όλα αυτά.
Η βασική απάντηση είναι η εξής: Όταν δεν έχεις αμυντικούς κλάσης, όταν δεν θωρακίζεις τα μετόπισθεν με ψηλά κορμιά, τότε στον αέρα ο αντίπαλος (θα) σου κάνει πλάκα.
Όταν αφήνεις τον Μέλμπεργκ να πάει στον Ολυμπιακό και εσύ αγοράζεις Μπιέρσμιρ, τον οποίο απαξιώνεις κρατώντας τον μεταξύ πάγκου και εξέδρας, τότε ο μέχρι και πέρσι άσος της Γιουβέντους θα παίρνει για πλάκα την κεφαλιά από το Βύντρα (τη συνέχειά της φάσης όλοι μας την ξέρουμε).
Συνοψίζοντας: Ανεξάρτητα από τις ανεξήγητες εμπνεύσεις* που είχε χθες το βράδυ ο Τεν Κάτε, το λάθος του έχει πολύ βαθιές ρίζες. Όπως έστρωσε κοιμάται. Το έγκλημα πλέον έχει τελεστεί, αντέχει στη διάρκεια, σύντομα μάλιστα ίσως να αποκτήσει χορηγό. Πρόκειται για εταιρεία κολοσσό με έδρα στην Ολλανδία. KLM το όνομά της. Άραγε με αυτήν ταξίδεψε ο «προφέσορας» στο Αλκμααρ για να... «κατασκοπεύσει»;;;
*Έμπνευση 1 (άντεξε για 25΄): Ο Κατσουράνης (και) αριστερό εξτρέμ (έτρεχε να καλύψει το κενό...).
*Έμπνευση 2: Ο Γκάμπριελ μέσα στο «Καραϊσκάκης» βασικός...
*Έμπνευση 3: Καμία αλλαγή εις την ανάπαυλα. Τα έβλεπε μάλλον ο «προφέσορας», όλα άρτια καμωμένα...
*Έμπνευση 4: Ο Νίνης εκτός πλάνων του. Μέχρι το 63'...
*Έμπνευση 5: Η είσοδος του... Λάζαρου, λίγο πριν απ' το τέλος (75'). Παίκτη συνώνυμο του «αρνητικός». Όποτε έχει παίξει...
BETMIXER