Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

GROUP THERAPY!

Εν πολλοίς, έχω καλυφθεί κατά 90% από τις τοποθετήσεις των φίλτατων συναγωνιστών, συντρόφων, συν-Μυστήριων, εις ό,τι αφορά τα πορίσματά τους περί των εσωκομματικών εκλογών της Ν.Δ.
Ωστόσο, συστήνω εις όλους να κρατούν μικρό καλάθι.
Αδέλφια, έχουν πολλά να δούνε ακόμα τα μάτια μας … Μέχρι και τον Αβραμό αντιπρόεδρο του κόμματος.
Εγώ επιμένω ότι η ψήφος ήταν περισσότερο «αντί», ένθεν κακείθεν, παρά «υπέρ» του ενός ή της άλλης.
Αξιοσημείωτη, σε κάθε περίπτωση, η συμμετοχή… Εντυπωσιακή, αν μη τι άλλο. Απέδειξε ότι η παράταξη έχει ψυχή, αλλά και ότι η βάση ήταν πολύ, μα πάρα πολύ, θυμωμένη…
Ουσιαστικά αυτές οι εκλογές ήταν ένα νεοδημοκρατικό “group therapy”. Ομαδική ψυχανάλυση! Το τι ειπώθηκε και ακούστηκε στα εκλογικά κέντρα, δεν λέγεται…, ούτε αναπαράγεται εδώ, διότι εμπίπτει στις διατάξεις περί ασέμνων.
Πάντως, τα δύσκολα για τον Πρόεδρο Αντουάν έπονται. Συνέδριο το καλοκαίρι, δημοτικές – νομαρχιακές τον Οκτώβρη. Θα αρχίσουν τα όργανα από Απρίλιο, να μου το θυμηθείτε.
Υ.Γ.: Φανταστείτε, πέρυσι τέτοια εποχή, να μπουζούριαζε ο Πάκης καμιά πεντακοσαριά λεχρίτες (λέμε και καμιά λαλακία τώρα), όπως έκανε το Σ/Κ ο Χρυσοχοϊδης… Την κεφαλή του επί πινάκι θα ζητούσαν ομοθυμαδόν όλα τα Μ.Μ.Ε. της χώρας. Αλλά τώρα έχουμε σοσιαλισμό!!!
Υ.Γ. 2: Αλήθεια, που’ ναι ο Πάκης, οεο;
Υ.Γ. 3: Που’ ναι ο Άρης, οεο;
Υ.Γ. 4: Πού ‘ναι ο Τεν-Χάσε, οεο; Είναι να μη σε βάλει στο μάτι ο Μυστήριος. Κάηκες!!! Ούτε ο Μητσοτάκης ένα πράγμα. Να φυλάγεστε, σύντροφοι!
Σεμνός & Ταπεινός