Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

ΟΤΑΝ...


- Όταν η απεργία κοινωνικών ομάδων γίνεται με τρόπο εκβιαστικό και αδιαφορώντας για το υπόλοιπο κοινωνικό σύνολο (βλ. οδοκαθαριστές σε Αθήνα – Πειραιά), είναι ο ορισμός του φασισμού.
- Όταν η αλητεία κι ο χουλιγκανισμός καπηλεύονται τα δημοκρατικά κεκτημένα (βλ. Πανεπιστημιακό Άσυλο) μιας σύννομης πολιτείας, η επίφαση δημοκρατικότητας και η μη αντίδραση είναι συνώνυμη της ηλιθιότητας.
- Όταν διαμαρτύρεσαι επί παντός επιστητού (βλ. ΚΚΕ) χωρίς να αντιπροτείνεις ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ λύσεις είσαι γραφικός.
- Όταν δεν μπορείς να ξεπεράσεις την πολιτική σου εφηβεία (βλ. ΣΥΡΙΖΑ) είσαι άξιος του ποσοστού σου!
- Όταν πετάς λευκή πετσέτα επειδή τα έκανες μαντάρα, είσαι ένας ειλικρινής μπουνταλάς! Όταν είσαι και πρωθυπουργός (βλ. Mr Playstation), είσαι επικίνδυνος!!!
- Όταν ο Αντώνης συνάντησε τη Ντόρα... Άσχετο... Θα μπορούσε όμως άνετα να είναι τίτλος από ταινία ερωτικού περιεχομένου!!!
- Όταν κυβερνάς δεν πρέπει να ξεχνάς το παρελθόν σου, είτε αυτό είναι καταξιωμένο στη συνείδηση του κόσμου (βλ. κοινωνικό πρόσωπο του ΠΑΣΟΚ) είτε αυτό έχει πικράνει όσους πίστεψαν (βλ. και ξαναβλέπε).
- Όταν περάσουν οι 100 πρώτες ημέρες θα τα ξαναπούμε!!! Πάντως το χαράτσι των τελών κυκλοφορίας δεν νομιμοποιείται στη συνείδηση (και στη τσέπη μας) επειδή αρχικά είχε μπλε χρώμα...

- Όταν πανηγυρίζεις την κατάκτηση του «τίτλου» του πρωταθλητή χειμώνα μπορείς επάξια να προσθέσεις κι άλλο αστέρι στη φανέλα σου!!! (Μιας και το πρωτάθλημα θα παιχτεί στον πόντο, προτείνω ο Πολυμετοχικός να παίζει μόνο Σάββατα για να είναι τουλάχιστον μια μέρα τη βδομάδα σίγουρα πρώτος στο πρωτάθλημα. Βλέπω τη φανέλα να γίνεται... γαλαξίας!!!)
- Όταν μου βάζεις τον Domi στα χαφ τι περιμένεις!!!
- Όταν ένας δικηγόρος είναι θαμμένος μέχρι το λαιμό σε υγρό τσιμέντο .... μάλλον δεν υπήρχε αρκετό τσιμέντο! (T’ ακούς Όμορφε;;;)
Ευχές σε όλους για υγεία πάνω απ’ όλα και θετικές σκέψεις για το νέο χρόνο!
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,
U FOUL