Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

ΤΙ ΠΡΑΣΙΝΟ, ΤΙ ΚΟΚΚΙΝΟ, ΤΙ ΜΠΛΕ (ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ...)

Πραγματικά, δεν έχω καταλάβει γιατί κάποιοι κόπτονται (με πρώτο και καλύτερο τον φίλο μου τον ΜΥΣΤΗΡΙΟ) για το θέμα της διαδοχής στην Ν.Δ.
Αυτό που θα έπρεπε να απασχολεί τα κόμματα είναι η ιδεολογία.
Ποιος πιστεύει πραγματικά ότι όποιος και να αναλάβει θα μπορέσει να πείσει για την διαφορετικότητα της ιδεολογίας της ΝΔ;
Αυτή τη στιγμή αυτό που κρίνεται είναι ο Μητσοτακισμός και ο Αντιμητσοτακισμός. Δηλαδή ποιος έχει τον έλεγχο των μηχανισμών.
Λένε λοιπόν κάποιοι ότι δεν θέλουν την Ντόρα, για την στάση που κρατά όσο αφορά την εξωτερική μας πολιτική (και ιδιαίτερα για το σχέδιο Α(υ)νάν)
Μα αν ήταν έτσι θα ψήφιζαν τον Ψωμιάδη και όχι τον Σαμαρά ο οποίος έχει και αυτός τους μηχανισμούς του, και τότε με τα Σκόπια κάτι δεν είναι και πολύ ξεκάθαρο...
Βέβαια, δεν θυμάμαι αν είχε καταδικάσει το σχέδιο Α(υ)νάν, αλλά και να το είχε κάνει, το έκανε εκ του ασφαλούς, αφού δεν είχε να χάσει και τίποτα.
Δεν έκανε τίποτα παραπάνω ή λιγότερο από ότι κάνουν όσοι βρίσκονται σε μια θέση όπου δεν έχουν να χάσουν τίποτα. (πχ αντιπολίτευση).
Και εδώ είναι που επανέρχεται το ερώτημα…
«Ποιος πιστεύει πραγματικά ότι όποιος και να αναλάβει θα μπορέσει να πείσει για την διαφορετικότητα της ιδεολογίας της ΝΔ;».
Και για να το επεκτείνω…Υπάρχει ιδεολογία σήμερα, όχι μόνο στη ΝΔ αλλά και στα υπόλοιπα κόμματα (για να μην πω παγκοσμίως);
Τρανό παράδειγμα των όσων αναφέρω είναι το ΠΑΣΟΚ. Τι διαφορετικό εφαρμόζει από αυτά που έκανε η ΝΔ; ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ
Απλώς αλλάζει ο τρόπος που μας σερβίρεται. Με την βοήθεια των ΜΜΕ βέβαια και άλλων επικοινωνιακών ικανοτήτων. (έχει πολύ δίκιο σε αυτό ο ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ)
Η πολιτική μας, κυρίες και κύριοι, άγεται και φέρεται από την Ε.Ε. και γενικότερα από τα ξένα κέντρα αποφάσεων (και όμως αυτό δεν είναι κομμουνιστικό…, αλλά ΠΑΣΟΚ (!!), μιας άλλης εποχής βέβαια…). Η πορεία είναι προδιαγεγραμμένη.
Καλούμεθα να επιλέγουμε διαχειριστές των αποφάσεων.
Ε, όχι. Εγώ δεν μπαίνω στο τριπάκι. Δεν θα κάτσω να επιλέξω ποιος θα με ... Αν είναι πράσινος ή μπλε ή κόκκινος λίγο θα με ενδιαφέρει, όταν θα βρεθώ από κάτω…
Θα κάνω το παν να το αποφύγω.
Και αν δεν τα καταφέρω, τότε θα προσπαθήσω να μην μου ξανατύχει…
Άντε αγαπηθείτε όλοι σας!!!
Εις το επανιδείν.
Ο ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ