Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Αγαπητό ημερολόγιο,

Ο Πρόεδρος George δεσμεύτηκε για μια «πράσινη προεκλογική εκστρατεία» και για την ανάληψη της δαπάνης καθαρισμού των χώρων των προεκλογικών του συγκεντρώσεων και κάλεσε και τους υποψηφίους βουλευτές του να πράξουν το ίδιο!

Μάλιστα ... είναι μία από αυτές τις περιπτώσεις που λες ότι, πράγματι, σε αυτή τη χώρα ακόμα και το αυτονόητο αποτελεί είδηση. Αλήθεια, τα έξοδα των υποψηφίων βουλευτών για τον «καθαρισμό» θα συμπεριλαμβάνονται εντός του πλαφόν των δαπανών που ορίζει ο νόμος;;;

Ο Πρόεδρος George (ναι, σήμερα έχει την τιμητική του), ανακοίνωσε, επίσης, ότι το ΠΑΣΟΚ θα χρησιμοποιήσει πόρους μόνον από την κρατική επιχορήγηση και εισφορές αποκλειστικά των μελών του και ότι (τάχα δήθεν μου) καμία άλλη χρηματική ή άλλη ενίσχυση δεν πρόκειται να γίνει δεκτή και να χρησιμοποιηθεί.

Μάλιστα... Αυτό που δεν μας είπε ο Πρόεδρος, είναι αν μετά θα δημοσιοποιήσει τα ονόματα των μελών που «συνεισέφεραν» τον οβολό τους στο Κίνημα και το ποσό που έκαστος εξ αυτών κατέβαλε. Διότι, αν είναι να μας εμφανίσει πάλι κανά μπακαλοτέφτερο, σαν εκείνο της εποχής Τσουκάτου – SIEMENS, άστο καλύτερα...

Οι κ.κ. Μιλτιάδης Έβερτ και Αχιλλέας Καραμανλής επιμένουν να ξαναμανακατέβουν υποψήφιοι... «Μωραίνει Κύριος, ον βούλεται απωλέσαι» ή αλλιώς, δεν προλαβαίνουν τα τέκνα να κατέβουν, οπότε ας κρατήσουμε για μια ακόμα θητεία την «οικογενειακή» βουλευτική έδρα, μέχρι να «ωριμάσουν» οι συνθήκες. Αναμένω την αντίδραση Καραμανλή.

Αυτά για σήμερα. Τα καλύτερα έπονται.

Υγιαίνετε!

Σεμνός & Ταπεινός