Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

ΟΙ "ΒΟΜΒΟΥΛΕΣ" ΕΧΟΥΝ ΧΡΩΜΑ

Κυρίες και Κύριοι, δεν νομίζω ότι αποτέλεσε έκπληξη, η σύλληψη των νεαρών που ανήκουν εις τον λεγόμενο αντιεξουσιαστικό χώρο με την κατηγορία ότι αποτελούν μέλη τρομοκρατικής οργάνωσης. Μετά τα γεγονότα του προηγούμενου Δεκεμβρίου ήταν μάλλον αναμενόμενο.

Η εικόνα ανομίας που επικράτησε την περίοδο εκείνη και ιδίως η ατιμωρησία των πρωτοστατούντων εις τους βανδαλισμούς και τις καταστροφές της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας, «έπεισε» τα νεαρά «βλαστάρια» του έθνους μας ότι τα πάντα επιτρέπονται ή εις την χειρότερη, τίποτε δεν απαγορεύεται επί της ουσίας.

Πολλές φορές από τούτη δω τη στήλη, αλλά και οι υπόλοιποι αρθρογράφοι της «Μυστήριας Ομάδας» είχαμε επισημάνει ότι λογικές του τύπου «Η ΕΛ.ΑΣ. θα τηρήσει αμυντική στάση» θα αποθράσυναν τους καταστροφείς.

Έτσι, τα «καλόπαιδα» άρχισαν να βάζουν βόμβες, ενώ οι πιο αιμοσταγείς και αδίστακτοι εξ αυτών δεν δίστασαν να προβούν εις τη δολοφονία του άτυχου αστυνομικού και εις τον βαρύτατο τραυματισμό του αστυνομικού των ΜΑΤ εις το Υπουργείο Πολιτισμού.

Σε απόλυτη συνεργασία με ποινικούς, οι οποίοι τους προμηθεύουν οπλισμό, τους εκπαιδεύουν και πιθανώς συμμετέχουν και εις την εκτέλεση των τρομοκρατικών πράξεων, αλλά και με αλλοδαπούς με προφανές μίσος για ο,τιδήποτε ελληνικό, από τον Δεκέμβρη μέχρι σήμερα η Αθήνα έζησε ένα μικρό αντάρτικο των πόλεων.

Η ΕΛ.ΑΣ. ευνουχισμένη και απούσα, καθώς της είχαν απαγορεύσει οι πολιτικοί προϊστάμενοι της να κάνει επί της ουσίας την δουλειά της, για να μην εξαγριώσουμε δήθεν τους αριστερό-κουλτουριάρηδες και επωμιστούμε το τρισκατάρατο πολιτικό κόστος.

Νιώθοντας λοιπόν ασφαλείς εις το «άντρο των Εξαρχείων» τα μοσχαναθρεμμένα και κακομαθημένα νιάτα αποφάσισαν να ξεκινήσουν την επανάσταση, πεπεισμένα ότι ακόμη και αν παρελπίδα ανακαλύπτονταν, θα έσπευδαν οι «επαγγελματίες» υπερασπιστές της βίας και της ανομίας, τα γκρουπόσκυλα δηλαδή της Αριστεράς και της Προόδου, να τα δικαιολογήσουν.

Όπερ και εγένετο, αφού μετά τη σύλληψη των τεσσάρων, οι εν λόγω «επαγγελματίες» υπερασπιστές κάθε καταστροφέα έσπευσαν να απαξιώσουν τις συλλήψεις ομιλώντας περί νεαρών, καλών οικογενειών, που τι έκαναν, μόνο γκαζάκια έβαζαν τα κακόμοιρα…

Λες και αν έσκαγε το γκαζάκι μπροστά σε κάποιον φουκαρά, δεν θα τραυματιζόταν σοβαρά, είτε ακόμη θα έχανε τη ζωή του...

Δυστυχώς περισσεύει η υποκρισία για ακόμη μία φορά εις την άμοιρη αυτή χώρα. Αν όμως τις «βομβούλες» έβαζαν οι φασιστές της Χρυσής Αυγής θα γινόταν της εκδιδομένης γυναικός το κυκλίδωμα, από όσους σήμερα υπερασπίζονται τα «συντρόφια» τους…

Τώρα που τις «βομβούλες» έβαλαν οι ερυθρό-φασίστες, η αριστερή νομενκλατούρα προσπαθεί τους αθωώσει…

Τα Σέβη μου.

ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ