Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΝΕΛ...ΤΡΕΝΟ!

Από παντού ακούγονται αναλύσεις επί αναλύσεων γιατί ο πρωθυπουργός πήρε την μεγάλη απόφαση να λάβει αυτή τη περιβόητη «νωπή εντολή» του κυρίαρχου ελληνικού λαού (Έλεος πια με αυτή τη φράση!!!).

Η αλήθεια παραμένει μία: ο πρωθυπουργός ζητώντας εκλογές - είτε για το καλό της πατρίδας (που εννοείται βρε κουτά ότι συνδέεται με το καλό της παράταξης!!!), είτε επειδή κουράστηκε, είτε επειδή σύρθηκε για κάποιο λόγο (;;;) - παραδέχεται απλώς ότι τα 5 ½ τελευταία χρόνια δεν μπόρεσε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να κάνει πράξη όσα (τα ίδια ακριβώς) υποσχόταν κι όταν έπαιρνε το εντυπωσιακό 47% το 2004.

Ούτε νοικοκύρεμα, ούτε πάταξη της φοροδιαφυγής, ούτε πόλεμο στους «νταβατζήδες» είδαμε. Αντιθέτως είδαμε κακοδιαχείριση, αδράνεια και «σεμνά και ταπεινά» σκάνδαλα από τα γνήσια τέκνα της.... «λαϊκής, πατριωτικής» αυτής παράταξης που επάξια συνέχισαν το έργο των Σημιταράδων!!!

Μοναδικό όπλο του πρωθυπουργού σε αυτή τη μάχη είναι το αντίπαλο... «δέος». Και εννοώ βεβαίως το δέος που νιώθουμε όλοι στην ιδέα ότι ο Γιωργάκης θα γίνει ο επόμενος πρωθυπουργός. Αυτό είχε διαρκώς στο μυαλό του ο Κώστας και γι’ αυτό προστάτευε με ευλάβεια το image του τόσα χρόνια όντας διακριτικά αποστασιοποιημένος από ο,τιδήποτε θα μαύριζε την εικόνα του, διότι γνώριζε ότι ο Γιωργάκης ήταν ικανός να εκτεθεί ακόμη και κάνοντας ποδήλατο!!!.

Αποστασιοποιημένος όμως δεν σημαίνει και ανεύθυνος, ιδίως μάλιστα όταν είσαι ο Πρωθυπουργός μιας χώρας που... αγαπητοί μου, δυστυχώς, ΠΗΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. Και η ευθύνη βαραίνει απολύτως τον ίδιο.

ΥΓ.1 ΠΕΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σε άλλες ένδοξες εποχές θα έπεφταν φορτηγά με κορνέδες, αλλά πλέον χο χο χο ( ή κο κο κο). Αν δεν γίνει κάτι άμεσα θα έχουμε γλέντια!

ΥΓ.2 Αχ αυτοί οι βάζελοι!!! Εκτός από τη μοναδική πρωτοτυπία στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό χάρτη να κάνουν φιέστα στην αρχή του πρωταθλήματος, έχουν και την πρωτοτυπία να τα κάνουν επάνω τους όταν βλέπουν ερυθρόλευκη φανέλα γενικώς (βλ. Ατλέτικο, Ολυμπιακός Βόλου κλπ).

Υ.Γ.3 Κούλα, με τόσες μεταγραφές που έκανε το Αεκάκι ,μάλλον δεν είναι και τόσο πολύ κωλόπαιδο ο Κυργιάκος.

ΥΓ. 4 Ο Ψιψινάκης στους ελληνορθόδοξους πατριώτες;;;;; Όπως είπε κι ένας καλός φίλος «Αδερφές και παλικάρια, γίνανε μαλλιά κουβάρια»

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

U FOUL