Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

Οι πέντε και ο «γηραιός»

Ένα είναι παίδες το μεγάλο συμπέρασμα μετά τις δύο πρώτες (έστω και κουτσουρεμένες) αγωνιστικές της Super League:

Η ψαλίδα ανάμεσα στους πέντε πρώτους και τους υπολοίπους έχει μεγαλώσει. Σαφέστατη η υπεροχή Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρη έναντι των υπολοίπων, στο σημείο όμως αυτό, οφείλω να σημειώσω μια ομάδα που έχει δείξει εξαιρετικά δείγματα γραφής και θα είναι ΠΟΛΥ καλύτερη από ότι μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.

Στον Ηρακλή αναφέρομαι, κινήθηκε έξυπνα ο Ρέμος στο παζάρι των μεταγραφών. Οι παίκτες που αποκτήθηκαν το κατέχουν όλοι τους το τόπι και πολύ δύσκολα θα έπαιρναν απόφαση να βγάλουν το ψωμί τους στην Ελλάδα, αν η καριέρα τους δεν είχε πάρει (για τα καλά) την κατιούσα. Αυτή λοιπόν τη συγκυρία εκμεταλλεύθηκαν στο «γηραιό» και το «πείραμα» φαίνεται (μέχρι στιγμής) να βγαίνει. Όχι βέβαια ότι θα μπορέσουν οι κυανόλευκοι να «σπάσουν» την πεντάδα, ίσως όμως να αποδειχθούν στην 6η καλύτερη ομάδα.

Ειδικά από τη στιγμή που η ΑΕΛ απογοητεύει (λογικό μετά τα ψώνια από το 2ο το ράφι), όσο για τον Πανιώνιο; Υπάρχει ποιότητα από τη μέση και μπροστά, που πας όμως με Όμο; Βγάζει μάτια η ανισορροπία που υπάρχει μεταξύ των τριών γραμμών του «ιστορικού».

Αυτά, καλό Σεπτέμβρη!!!

BETMIXER