Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

ΕΛΕΟΣ κ.κ. ΑΘΛΗΤΙΚΟΓΡΑΦΟΙ

Στις 7.8.09 που κληρώθηκε ο Παναθηναϊκός μας με την Ατλέτικο οι περισσότεροι δημοσιογράφοι έλεγαν (και σωστά) ότι ένας πιθανός αποκλεισμός από την Ατλέτικο δεν θα ήταν σοβαρή απώλεια για την ομάδα (λόγω ακριβώς της ανωτερότητας του αντιπάλου) και ότι δεν θα τον έβγαζε εκτός στόχων για φέτος (μια και ο στόχος για φέτος είναι το πρωτάθλημα).

Προχθές το βράδυ όμως (αλλά και εχθές και σήμερα) όλοι οι αθλητικογράφοι βρήκαν την ευκαιρία να ξεσπαθώσουν κατά του Παναθηναϊκού μας, κατά του Τεν Κάτε και κατά των παικτών. Λίγο ως πολύ τους σταύρωσαν επειδή δεν πέταξαν έξω την άσχετη Ατλέτικο που βγήκε 4η σε μία χώρα που λέγεται Ισπανία.

Αυτοί οι άμπαλοι που λένε και γράφουν ότι είναι δημοσιογράφοι νομίζουν ότι στο γήπεδο παίζεις μόνος σου (στην πραγματικότητα αυτοί παίζουν μόνοι τους χωρίς κανείς να τους κράζει κάποιος που και που).

Πράγματι ο Παναθηναϊκός μας δεν έπαιξε καλά χθες και ηττήθηκε φυσιολογικά από μία ανώτερη ομάδα, που τη βόλευε το σκορ, ήθελε να παίξει συγκρατημένα και που είχε κάνει το παιχνίδι για την πρόκριση στο ΟΑΚΑ.

Να θυμίσω στους άμπαλους ότι Ατλέτικο είναι καλύτερη ομάδα από τη Βιγιαρεάλ (που φάνηκε πέρσι μία κλάση ανώτερη από τον Παναθηναϊκό μας στους 16 του σεντονιού), ενώ οι ίδιοι άμπαλοι δεν έβγαζαν άχνα τότε.

Να θυμίσω στους άμπαλους ότι Ατλέτικο πήγε και κέρδισε σε φιλικό κάποια άγνωστη Λίβερπουλ σε κάποιο Ανφηλντ (στις 8.8.09).

Να θυμίσω στους άμπαλους ότι τα μπακ της Ατλέτικο είναι ο κορυφαίος Τσέχος αμυντικός Ουιφαλούσι (5 χρόνια στη Φιορεντίνα) και κάποιος Χουανίτο με 25 συμμετοχές σε κάποια άσχετη εθνική ( Ισπανίας ).

Να θυμίσω στους άμπαλους ότι ίσως οι Αγκουέρο-Φορλάν να είναι το καλύτερο επιθετικό δίδυμο αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη.

Να θυμίσω στους άμπαλους τέλος ότι ο κ. Φορλάν έβαλε πέρσι τριάντα δύο (32) γκολ και πήρε το χρυσό παπούτσι.

Εγώ πάντως τους είδα και τους θαύμασα από κοντά στις 19.8.09 στο ΟΑΚΑ και λέω ότι είχα καιρό να δω ομάδα σαν αυτούς (και πηγαίνω στο γήπεδο σε όλα τα ευρωπαϊκά ματς τα τελευταία 20 χρόνια).

Κ.Κ. δημοσιογράφοι δεν έγινε και τίποτα που αποκλειστήκαμε από μία ανώτερη ομάδα, όπως και να έγινε αυτό.

Βασικός Στόχος για εμάς φέτος είναι το πρωτάθλημα και πιστεύω ότι είμαστε στο σωστό δρόμο για το στόχο αυτό (χρειάζεται πράγματι πάντως ένα δεξί μπακ). Αν στραβώσει το πρωτάθλημα, ας γράψουν οι ότι θέλουν άμπαλοι. Αλλά όχι και να γίνεται επίθεση στην ομάδα επειδή αποκλείστηκε από την Ατλέτικο.

Υ.Γ.1 Ο («παικταράς» για τους άμπαλους) Σαλπιγγίδης φαίνεται πολύ καλύτερος ακριβώς διότι πλέον υπάρχει δίπλα ο Σισέ.

Υ.Γ. 2 Στο ότι έλειπε ο πράγματι παικταράς και ψυχή της ομάδας Καραγκούνης δεν θα έπρεπε να αναφέρονται οι ως άνω άμπαλοι?

Υ.Γ. 3 Εύχομαι καλή επάνοδο από τη θερινή ραστώνη σε όλη τη Μυστήρια Ομάδα!!!

Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ Χ