Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

Την παρέλαση θα την προλάβει;;;

Την περασμένη Τρίτη, στις 21:00, κάθε Έλληνας φίλαθλος είχε συντονιστεί στη συχνότητα του συνδρομητικού για να παρακολουθήσει τον πιο άξιο εκπρόσωπο στα Κύπελλα Ευρώπης, τον Παναθηναϊκό. Αντίπαλός του, μια μέτρια ομάδα, της οποίας οι καλύτεροι παίκτες είναι Τσέχοι βετεράνοι, που επέστρεψαν στη χώρα τους για τα τελευταία ένσημα. Όλοι λοιπόν αναμέναμε από τον πλούσιο Παναθηναϊκό να αποδείξει την υπεροχή του και - γιατί όχι - να «κλειδώσει» από το 1ο ματς την πρόκριση.

Δεν υπολογίσαμε όμως φίλοι μου σωστά, είχαμε λησμονήσει ότι στην άκρη του πράσινου πάγκου παραμόνευε ο «προφέσορ» Χενκ Τεν Κάτε. Αυτός που...

- Απέρριψε τον Μέλμπεργκ για να «πάρει καλύτερο». Και τελικά πήρε (τον φέρελπη, μα - για την ώρα - ως εκεί, Μπιάρσμιρ)...

- Δήλωσε σε αθλητική ιστοσελίδα της πατρίδας μας ότι ο «Βίντρα είναι ο καλύτερος αμυντικός της Super League»(κάηκε η οθόνη του pc μου όταν το διάβαζα).

- Διέγνωσε πέρυσι το ΤΕΡΑΣΤΙΟ αμυντικό πρόβλημα της ομάδας του και εισηγήθηκε τον... Καντέ («μαγική» εμφάνιση χθες από τον αφρικανό...).

- Ζητούσε επί εβδομάδες δεξί μπακ, για να δηλώσει τελικά ότι η ομάδα είναι πλήρης με τον... Μουν. Και ότι στην ανάγκη τη θέση μπορεί να την παίξει ο Βίντρα ή ο (κρατηθείτε) Σαριέγκι (!!!). Χθες πάντως την έπαιξε με αξιοπρέπεια ο «δεν την ξέρω, θα το παλέψω» Μπιάρσμιρ.

- Άφησε ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ (!!!) τον κορυφαίο παίκτη της προετοιμασίας (λέγε με Μάτος) και ξεκίνησε χθες βασικό τον «δεν υπήρχα στο ματς μετά το εικοσάλεπτο» Ζιλμπέρτο Σίλβα...

- Άφησε «γυμνό» από μεταγραφή το κέντρο του Παναθηναϊκού (καλά τον Νίνη τον έχει ξεχασμένο), με αποτέλεσμα να τρέχει (και να μη φτάνει) ο άμοιρος Σισέ για να προλάβει τις... γιόμες των συμπαικτών του.

- Έκανε πέρυσι σούπερ επαινετικές δηλώσεις για τον Σιόντη και κάποιους μήνες αργότερα τον αφήνει να πάει με μεταγραφή στην Καβάλα (Μαχλελή αγόρι μου; Το νου σου!!!).

- Είχε μέσα στα πόδια του τον παικταρά Μόρις («κορόιδα» είναι οι ισπανοί και τον εμπιστεύονται???) και πήγε και πήρε το... «Καντέτ».

- Δε διέγνωσε σε ένα ολόκληρο πρωτάθλημα ότι τα σέντερ μπακ του «τριφυλλιού» δεν πηδούν ούτε εφημερίδα.

- Δήλωσε ότι με αυτό το ρόστερ θα είναι αποτυχία αν δεν πάρει το πρωτάθλημα. (Ναι, είναι πληρέστατο mister...).

- Πέρυσι του έφταιγαν διαρκώς η διαιτησία και τα ανάποδα κόρνερ και αράουτ...

- Μετά τη χυλόπιτα του Ενχελαρ, εισηγήθηκε (εκ νέου) την απόκτηση αμυντικού χαφ (Κατσουράνης), λες και η ομάδα του δεν είχε αμυντικά χαφ. Να έδιωχνε Ζιλμπέρτο (και καλά θα έκανε) και Μάτος (έγκλημα) να το καταλάβω, να πάρει αμυντικό χαφ. Τώρα όμως ποιος θα παίζει από τα δεξιά; Και με ποια φράγκα θα αποκτηθεί ο ποδοσφαιριστής για να κλείσει η «τρύπα»; Μα τι λέω : Αφού κατά Τεν Κάτε είναι «Πλήρης ο Παναθηναϊκός». Πιπέρι εις το στόμα μου.

Μ' αυτά και μ' αυτά, εγώ ένα θα ρωτήσω : Θα τη δει ο Ολλανδός την παρέλαση του Οκτωβρίου; Δεν το νομίζω. Αρκετά μας έχει «τρελάνει» με τις αλχημείες του. Αν λεγόταν Τενκάτογλου, θα τον είχαν διώξει (κλοτσηδόν) από τους πρώτους μήνες της θητείας του στον πολυμετοχικό. Έχει όμως ασυλία και... βιογραφικό. Σαν δεύτερος όμως, σαν πρώτος δεν πέτυχε ποτέ του.

Υ.Γ : Για το διπλό που έκανε χθες ο Ολυμπιακός, θα τα πούμε αύριο. Όπως και για τον ΠΑΟΚ.

BETMIXER