Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

Δεν «υπήρχε» ΑΕΚ

Ομολογώ ότι τόσο εύκολη επικράτηση του Παναθηναϊκού δεν την περίμενα, όταν όμως είδα τους πρώτους έντεκα που κατέβασε ο Ντούσαν...
Προπονητής δεν είμαι, όμως δε μπορώ να κατανοήσω πως γίνεται να παίζει σε ένα τόσο «καυτό» ματς ο Γκέντσογλου (φέρελπις, άγουρος όμως για να πάρει στις πλάτες μου μια μεγάλη ομάδα) και να μένει στον πάγκο ο Πελετιέρι. Οκ, να το δεχτώ ότι ο Αργεντινός είναι υπ' ατμόν, χθες όμως θα μπορούσε να βοηθήσει (σίγουρα περισσότερο από τον Έλληνα πιτσιρικά).
Και εδώ δικαίως θα σκεφθείτε: Ήταν μόνο η χρησιμοποίηση του Γκέντσογλου που έδωσε τη νίκη στον πολυμετοχικό; Όχι βέβαια...
Η χθεσινή ΑΕΚ ήταν μια ομάδα κομμένη στη μέση, δεν είχε αρχή (σε κακή μέρα τόσο ο Κυργιάκος, όσο και ο Μαϊστόροβιτς), δεν είχε άκρα (φιλότιμος ο Γεωργέας, αλλά ως εκεί), στο κέντρο υπήρχαν μόνο πράσινοι, όσο για το τέλος; Παρών - απών ο Τζιμπούρ, φιλότιμος ο Μπλάνκο, δραστήριος ο Σκόκο, με δύο όμως παίκτες δεν κερδίζεις τον Παναθηναϊκό.
Έστω και αυτόν τον μετριότατο φετινό Παναθηναϊκό. Που και χθες έδειξε ότι η άμυνά του είναι για τα πανηγύρια. Το βλέπει και...τυφλός, πως έτσι και είχε απέναντί της μια ομάδα πραγματική (και όχι σκορποχώρι) θα είχε αντιμετωπίσει πάρα πολλά προβλήματα.
Τα λέμε...
Υ.Γ 1 : Άψογη χθες του Κάκου η διαιτησία.
Υ.Γ 2 : Για να πούμε την αλήθεια, τη συμφέρει τη χώρα μας που βγήκε ο ΠΑΟ εις το Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι άξιος εκπρόσωπος εις την Ευρώπη, ενώ η Ένωση με θαύμα θα έμπαινε εις τους ομίλους. Ο «ισχυρός» όμως πολυμετοχικός, έχει όλες τις προϋποθέσεις για να τα καταφέρει.
BETMIXER