Παρασκευή 8 Μαΐου 2009

ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ...

Δεν προλάβαμε να αναρτήσουμε το άρθρο http://ed-mysterious.blogspot.com/2009/05/blog-post_08.html εις το τέλος του οποίου αναφέραμε "Προβλέπεται λοιπόν πόλεμος ... ότι το ΠΑΣΟΚ ακόμη δεν έχει πείσει και κάποια από τα στελέχη του έχουν «αμαρτωλό» παρελθόν" και ήδη παραιτήθηκε ο τέως υπουργός και εκ των κορυφαίων στελεχών της εκσυγχρονιστικής περιόδου κ. Βερελής. Το όνομά του φέρεται να έχει εμπλακεί σε προμήθεια ενενήντα τρόλλεϋ από τον ΗΛΠΑΠ κατά την περίοδο που ήταν υπουργός Μεταφορών.
Ο George και το ΠΑΣΟΚ φαίνεται ότι θα πληρώνουν για χρόνια την "εκσυγχρονιστική" περίοδο.
Τώρα παραιτήθηκε ο κ. Βερελής, τον "παραιτήσανε" για να γλυτώσει το ΠΑΣΟΚ την φθορά, κανείς δεν ξέρει. Μπορεί να συνέβησαν και τα δύο.
Το μόνο βέβαιο είναι ότι η Ν.Δ. αντεπιτίθεται με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο την "είχε ρίξει στα σχοινιά" το ΠΑΣΟΚ, ήτοι με την αποκάλυψη σκανδάλων. Σίγουρα πάντως το οπλοστάσιο και των δύο κομμάτων είναι γεμάτο με σωρεία στοιχείων για σκάνδαλα στελεχών και των δύο κομμάτων, αφού είναι γνωστό τοις πάσι ότι τα λαμόγια δεν έχουν ούτε χρώμα ούτε ιδεολογία.
Αν μάλιστα ο "πόλεμος" κρατήσει περισσότερο από το αναμενόμενο και δεν ελεγχθεί, θα "γελάσει και το παρδαλό κατσίκι" με τα "καμώματα" των blue και green boys...
ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ