Τρίτη 19 Μαΐου 2009

ΝΙΚΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΗΣ

Ξέρω ότι για τους περισσότερους από εσάς αυτό που συνέβη στον Άρη της καρδιάς μας τις τελευταίες μέρες, είναι δύσκολο να το καταλάβετε. Είναι πολύ δύσκολο για κάποιον που απολαμβάνει (;) τη «δημοκρατία» της πολιτικής ζωής του τόπου να αντιληφθεί τι σημαίνει πραγματικά η λέξη δημοκρατία.
Είναι ίσως η πιο απλή έννοια στον πλανήτη και γι'αυτό είναι και δύσκολο να κατανοηθεί. Ένα παράδειγμα αληθινής δημοκρατίας πήρατε όλοι σας προχθές. Ο λαός ψήφισε και τώρα πια έχουμε νέα διοίκηση στην ομάδα. Τόσο απλά. Τόσο περίπλοκα (για μερικούς) απλά.
Μετά από την πιο κρυστάλλινη εκλογική διαδικασία (δεν υπήρξε ούτε μια ένσταση από κανένα ψηφοδέλτιο), ο λαός αποφάσισε για αλλαγή σελίδας, όσον αφορά στη διοίκηση της ΠΑΕ Άρης.Μια αλλαγή στη διοίκηση που βρίσκει όλους τους Αρειανούς ενωμένους.
Κανένας από τους συμμετέχοντες στα δυο ψηφοδέλτια δεν μίλησε επί προσωπικού, μετά την ψηφοφορία. "Νικητής είναι ο Άρης" ανέφεραν όλοι τους. Και αυτή είναι η αλήθεια.
Μια προσπάθεια που ξεκίνησε από 5-10 «τρελούς» (φυσικά και ο Λάμπρος ήταν ένας από αυτούς), σήμερα απαριθμεί 3700 μέλη. Μέλη που έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν γι'αυτό που πιστεύουν και δεν άγονται και φέρονται σαν τα πρόβατα, όπως οι περισσότεροι φίλαθλοι άλλων ομάδων.
Η νέα διοίκηση έχει ξεκινήσει ήδη δουλειά. Όλοι είμαστε δίπλα της γιατί όλοι θέλουμε το ίδιο, το καλό του Άρη μας. Πιστεύουμε σε αυτούς τους ανθρώπους διότι έδειξαν ότι έχουν σχέδιο. Οι κινήσεις τους έχουν δρομολογηθεί και τα πρώτα δείγματα δουλειάς τους θα φανούν σε λίγες ώρες. Εδώ θα είμαστε ώστε να τα συζητάμε και να τα σχολιάζουμε πάντα με γνώμονα την καλόπιστη κριτική που σκοπό έχει τη συνεχή βελτίωση όλων μας, και των φιλάθλων και των παραγόντων.
Υ.Γ. 1. Όσοι από εσάς θέλετε, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου στο mail του site (info@betmixers.gr) ώστε να ανταλλάσσουμε και απόψεις.
Υ.Γ. 2. 30.000 μέλη δεν έχει ο «γαύρος»; Δηλαδή, μερικά εκ. ευρώ δεν έχει από αυτούς ο Σωκράτης; Αυτοί τι έχουν πάρει από τον Σωκράτη για να γίνουν μέλη; Σωστά, μια κουδούνα στο λαιμό και το δικαίωμα να φωνάζουν «μπεεεε» σε κάθε ιδέα του Σωκράτη.
Υ.Γ. 3. Ποια είναι εκείνη η ομάδα, η οποία δεν έχει κερδίσει κανένα ντέρμπι φέτος και μάλιστα ο καλύτερός της παίκτης έχει να σκοράρει από το 2008; Όποιος το βρει κερδίζει ένα σεντόνι που ταιριάζει τέλεια σε οποιοδήποτε τσαντίρι...
Υ.Γ. 4. Μαζευτήκαμε 30 χιλιάδες νοματαίοι και κάναμε συλλαλητήριο για να πείσουμε κάποιον που τα έτρωγε μόνος του, να δεχτεί να τα τρώνε και μερικοί άλλοι μαζί του... Τώρα που βλέπουμε ότι η μπίζνα δεν προχωράει (ξέρω ότι καταλάβατε, σας έχω για πολύ έξυπνους), θα κάνουμε συλλαλητήριο για να ζητήσουμε αποζημίωση.
Υ.Γ. 5. Ποια είναι εκείνη η ομάδα της οποίας ο πρόεδρος είπε ότι «μαγειρεύτηκαν» τα οικονομικά της στοιχεία ώστε να πάρει άδεια για να συμμετέχει στο επόμενο πρωτάθλημα και τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της; Αθάνατο (δυστυχώς για εμάς) ελληνικό ποδόσφαιρο...
Υ.Γ. 6 Εκτός από τον Παλαιοκώστα που αναζητείται στον εναέριο χώρο της Θεσσαλίας, οι αστυνομικές αρχές έχουν εξαπολύσει και δεύτερο ανθρωποκυνηγητό. Αναζητούν μανιωδώς αυτόν που έκλεψε το ταλέντο και τις ικανότητες των παικτών της Λάρισας και ενώ πήγαιναν «τρένο» στο πρωτάθλημα, ξαφνικά δεν μπορούν να «σταυρώσουν» ούτε ισοπαλία...
ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ