Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ

Αγαπητέ BETMIXER, για πρώτη μάλλον φορά συμφωνώ μαζί σου ολόθυμα.
Με ακλόνητα στοιχεία «ρούπωσες» τους κλαψιάρηδες βάζελους. Είναι προφανές ότι οι άνθρωποι είναι fans του Παπαχατζή, του «Ξανθόπουλου» της γνωστής διαφήμισης. Στο πρόσωπο, δε, του ΤΕΝ-ΤΕΝ ΚΑΤΕ βρήκαν τον δικό τους Παναγιώτη Γιαννάκη. Κλάψε – κλάψε.
Επιπλέον, οφείλω να επισημάνω, επίσης για πρώτη φορά, ότι παραδέχτηκα τον Πρόεδρο σου, Σκόρδα την περασμένη Κυριακή.
Πέραν του ότι τόλμησε να «χώσει» τρελά μπινελίκια στους σουπεράδες, πρόσφερε ένα αξέχαστο θέαμα σε όλους εμάς που σκοτώναμε την ώρα μας βλέποντας αυτή τη σούπα.
Από κει και πέρα όμως, ερωτώ: Το «Λα Μπομπονέρα» της Ευρώπης, όπως το χαρακτηρίζεις, για πόσο καιρό θα έπρεπε να αποκλειστεί για τα σκηνικά εκείνα;
Είσαι περήφανος γι’ αυτόν τον «υπέροχο» λαό του Άρη; Και μη μου πεις ότι ήταν μεμονωμένα περιστατικά. ... Εδώ γελάνε!
Η ουσία είναι ότι όλα αυτά τα υποκείμενα, που ξεσπάνε όλη την καταπίεση και τα κόμπλεξ που έχουν μέσα τους, παραμένουν ατιμώρητα και ο μόνος που την πλήρωσε ήταν ο Πορτογάλος του μΠΑΟΚ. Αυτά είναι τα ευτράπελα του ελληνικού «ποδοσφαίρου».
Έπρεπε να κάτσει το παλικάρι στο κόρνερ να τρώει τις πέτρες στο κεφάλι. Όπως και ο άλλος ο Χαλκιάς. Τι φοβάσαι ρε, τα δυναμιτάκια; Τι θα πάθεις;
Αλλά, μην ανησυχείτε. Τώρα που έφυγε ο Γκαγκάτσης, όλα θα διορθωθούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Με ανακυκλωμένα υλικά, βέβαια, που είναι και της μόδας.
Υ.Γ. (για τον BETMIXER): Στ’ ... του Καράμπελα...
Υ.Γ. 2 : Διαμαρτυρήθηκαν, λέει οι Βούλγαροι στην Ε.Ε., γιατί τα μπλόκα των αγροτών μας παρακώλυσαν τις εμπορικές τους δραστηριότητες και δημιούργησαν προβλήματα στις εξαγωγές τους.
Πράγματι, τις τελευταίες ημέρες παρατηρήθηκε έλλειψη «λευκού» κρέατος στην αγορά.
Σεμνός & Ταπεινός