Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2008

ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ

Κυρίες και Κύριοι, η διαπίστωση είναι εύκολη και αυτονόητη. Είναι όλοι τους για τα μπάζα. Κάθε φορά που χρειάζεται, κάνετε τη μία μαλακία μετά την άλλη. Είναι όλοι συνυπεύθυνοι για την κατάντια, για την εικόνα σήψης και παρακμής.
Η Κυβέρνηση άχρηστη, άτολμη, κότα λειράτη, ανίκανη, ανύπαρκτη, θεατής των εξελίξεων, απαθής εμπρός εις την καταστροφή περιουσίων δημοσίων και ιδιωτικών. Βρε κομάντα, την κυβερνητική Επιτροπή την συγκαλούν αμέσως μετά την δολοφονία του δεκαπεντάχρονου, όχι τρεις μέρες μετά και αφού έχει καεί η μισή Αθήνα. Α ναι, συνήθως παίρνουμε και καμία απόφαση, έτσι για αλλαγή βρε αδερφέ. Φίλτατοι – λέμε τώρα – ήλθε η ώρα να την κάνετε με ελαφρά πηδηματάκια και με την ευλογία του Εφραίμ.
Το ΠΑΣΟΚ μία παιδική χαρά με παιδάκια όλο χαρά γεμάτα, πάντα εκτός τόπου και χρόνου. Και μόνο η ιδέα ότι θα είναι η επόμενη κυβέρνηση προκαλεί τρόμο. Φανταστείτε τους να πρέπει να λάβουν αποφάσεις και μάλιστα τις σωστές. Ωχ Θεέ μου.
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η χαρά του κουκουλοφόρου, το λιμάνι που ο κάθε αναρχοφασίστας μπορεί να αγκυροβολήσει ήσυχος ότι τα συντρόφια θα του παρέχουν προστασία και υποστήριξη. Για μία χούφτα ψήφων κανακεύουν τον κάθε κάφρο που καίει και καταστρέφει.
Η ΕΛ.ΑΣ. ο γνωστός τζάμπα μάγκας. Μόνο όταν την παίρνει, ενεργεί και πουλάει μαγκιά. Ευνουχισμένη από τις πολιτικές παρεμβάσεις, ανεκπαίδευτη και άχρηστη, τρέχει και δεν φτάνει. Το μόνο που κάνει καλά είναι να φυλάει τους VIP και να λουφάζει.
Τα Μ.Μ.Ε. αλωμένα από δημοσιογράφους με συμπλέγματα ψευτοκουλτουριάρικα που το παίζουν οργισμένα νιάτα στα 40 τους, Τσε Γκεβάρα του γλυκού νερού, πωλούν τρόμο και παρέχουν ηθική υποστήριξη στα τσογλάνια που δήθεν κάνουν επανάσταση και δίνουν βήμα στο κάθε μαλακισμένο να θέλει να πει την ανοησία του.
Παλικάρια – πάλι λέμε τώρα – δεν σας αντέχει ο κόσμος άλλο. Σας έχει απορρίψει προ πολλού. Σας φτύνουν και νομίζετε ότι βρέχει. Στα δύσκολα πάντοτε είστε κατώτεροι των περιστάσεων. Οπότε τι σας χρειαζόμαστε;
Άει σιχτίρ.
Υ.Γ. 1ο. Ακούω κάποιους θερμοκέφαλους να ζητούν να κατέβει ο Στρατός εις τους δρόμους, να επιβληθεί κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, να έλθει η χούντα και λοιπές μπούρδες. Όντως, οι μόνοι που λείπουν από το τσίρκο που δίνει παραστάσεις εδώ και τρεις ημέρες είναι οι καραβανάδες. Φαίνεται ότι οι ανωτέρω δεν έχουν πάει στρατό…
Υ.Γ. 2ο. Οι ημέρες αυτές θυμίζουν τις πυρκαγιές του καλοκαιριού του 2007. Κάθε ημέρα ξυπνούσες με την πεποίθηση ότι δεν μπορεί, θα σταματήσει η καταστροφή, θα δώσουν λύση οι αρμόδιοι. Η μέρα φεύγει το Johnny Walker έρχεται…
Τα Σέβη μου.
ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ