Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2008

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...

Ιδιαίτερα προκλητική η δράση του Σκοπιανού λόμπυ σε όλον τον κόσμο αλλά και δυναμική η αποκάλυψη του δικτύου από τα διεθνή blogs... Η ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΟΜΑΔΑ δεν μπορούσε φυσικά να απέχει.
Το γύρο όχι μόνο του Ελληνικού διαδικτύου αλλά και των διεθνών ΜΜΕ κάνει η αποκάλυψη του Greek American News Agency στις 23 Δεκεμβρίου 2008 αναφορικά με την έρευνα που πραγματοποιείται στις ΗΠΑ για τη σκοπιανή οργάνωση UNITED MACEDONIAN DIASPORA. Υπενθυμίζεται ότι η αποκάλυψη έγινε δύο μόνο ημέρες (στις 23.12.2008) πριν από την έναρξη της επίσημης - προκλητικότατης - διαφημιστικής καμπάνιας των Σκοπίων που ξεκίνησε ανήμερα τα Χριστούγεννα στα αμερικανικά και βρετανικά (τυχαία άραγε μόνο σε αυτές τις δύο χώρες;) μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα.
Αντίστοιχα, οι αποκαλύψεις του Greek American News Agency σχετικά με την εισαγγελική έρευνα που έχει ξεκινήσει για την μεγαλύτερη στον κόσμο και άρτια σε επαγγελματικό επίπεδο σκοπιανή οργάνωση, καθώς και για τους κ. Slavco Mazdarov, επίτιμο πρόξενο των Σκοπίων στις ΗΠΑ, αλλά και τον πρόεδρο της σκοπιανής οργάνωσης, τον προκλητικό κ. Metto Koloski , έχουν περάσει με εκτενείς αναφορές, αναλύσεις αλλά και σχόλια (Ελλήνων) αναγνωστών από όλο τον κόσμο σε δεκάδες γνωστά και καταξιωμένα για την εγκυρότητα των αναλύσεων αλλά των ρεπορτάζ τους ελληνικά blogs και sites. Τι αποκάλυψε τελικά ο ελληνοαμερικάνος ερευνητής; Αποκάλυψε στοιχεία που ευθέως παραπέμπουν σε μεγάλο πολιτικό σκάνδαλο για τα αμερικανικά δεδομένα, και συγκεκριμένα ερευνούνται παράνομες επιχορηγήσεις αμερικανών πολιτικών με σκοπό την απροκάλυπτη προώθηση των συμφερόντων των Σκοπίων!
Σκάνδαλο, το οποίο η Ελληνική κυβέρνηση οφείλει να μην αφήσει να περάσει απαρατήρητο, αν δεν καταφέρει να το εκμεταλλευτεί πολιτικά, έστω ως ένα μέσο διπλωματικής πίεσης - παρακάτω θα δείτε το γιατί- αλλαγής ή έστω προσεκτικότερης πολιτικής εκ μέρους των ΗΠΑ στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων. Ένα σκάνδαλο το μέγεθος του οποίου θα διαφανεί άμεσα από τις αντιδράσεις σε Αθήνα και Ουάσιγκτον. Η σημερινή αποκάλυψη του πολιτικού και οικονομικού σκανδάλου ηθικής και πολιτικής διαφθοράς καταδεικνύει το μέγεθος της απροκάλυπτα προκλητικής πολιτικής Bush εναντίον της Ελλάδας υπέρ τωνΣκοπιανών. Πολιτικής που έφτασε στο σημείο να γνωρίζει ότι, ενώ παραβιάζονται αυστηρότατοι νόμοι των ΗΠΑ από Αμερικανό- σκοπιανούς και σχεδόν απροκάλυπτα, όχι απλά να συγκαλύπτει με την σιωπηρή ανοχή της το τεράστιο σκάνδαλο, που εν γνώση των αρμοδίων υπηρεσιών και την ανοχή της κυβέρνησης Bush συντελείται από το 2005 (!), αλλά και να ενθαρρύνει τους πρωταγωνιστές του σκανδάλου με την προκλητική πολιτική της. Μια πολιτική η οποία - εκτός των άλλων έχει θέσει σε δοκιμασία τις παραδοσιακά καλές Ελληνοαμερικανικές σχέσεις αναγκάζοντας για πρώτη φορά την Ελλάδα να θέσει βέτο εναντίον της Αμερικανικής πρότασης για εισδοχή των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ - έχει οδηγήσει - και εδώ είναι το τεράστιο πολιτικό οικονομικό σκάνδαλο - στη συστηματική παραβίαση μια σειράς αμερικανικών νόμων! Νόμοι που σε άλλες περιπτώσεις θα είχαν οδηγήσει στην φυλακή ακόμα και Αμερικανούς πολιτικούς.
Σκάνδαλο με απρόσμενες πολιτικές και νομικές εξελίξεις (στο εσωτερικό των ΗΠΑ) με βασικό πρωταγωνιστή τον ηγέτη και καθοδηγητή της σκοπιανής προπαγάνδας στις ΗΠΑ, αμερικανοτραφή και αμερικανοσπουδαγμένο προκλητικότατο, κ. Metto Koloski. Ο εν λόγω είναι επικεφαλής της αμερικανό-σκοπιανής πολιτικής οργάνωσηςUNITED MACEDONIAN DIASPORA. Μιας υποτίθεται Nonprofit αμερικανικής οργάνωσης, η οποία όμως χάρη στις ενέργειες ενός και μόνο Ελληνοαμερικανού νεαρού - ναι καλά διαβάσατε -, όπως αποκαλύπτει αποκλειστικά το Greek American News Agency από τις αρχές Σεπτεμβρίου έχει τεθεί στο μικροσκόπιο της Γενικής Εισαγγελίας της περιοχής της Ουάσιγκτον (περιφέρεια Columbia). Η συνέχεια αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον.
Το καλό είναι ότι σήμερα με τα υπάρχοντα blogs οι πληροφορίες μεταφέρονται πολύ γρήγορα και είναι πλέον πολύ δύσκολο να κρυφτεί το παραμικρό. Ας ελπίσουμε το αποτέλεσμα της έρευνας να βάλει τέλος στο ανέκδοτο που λέγεται Σκοπιανό, αλλιώς ίσως, δυστυχώς θα πρέπει να αλλάξουμε και εμείς την πολιτική μας εις το πιο δυναμικότερο.
Θα επανέλθω με νεώτερες πληροφορίες...
Ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ