Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2008

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ (BEST OF)

ΝΤΟΠΙΝΓΚ
Ολυμπιακοί αγώνες 2004. Ντοπαρισμένο δίκυκλο πέφτει θύμα τροχαίου. ΚΑΤ, δικηγόροι, δημοσιογράφοι, κανάλια, υπουργείο εξωτερικών με εγκεφαλικό επεισόδιο. Η δική από αναβολή σε αναβολή.
Ολυμπιακοί αγώνες 2008. 11 αθλητές μπέρδεψαν τις τσίχλες με χαπάκια και συμπληρώματα. Η λύση βρέθηκε. Φταίει το νερό της Αττικής και ο κάτσε κάτω από την μπάρα στο σπίτι του μέχρι νεοτέρας…..αναμονή δικής…
ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ
2005. 3 πρώην δικαστικοί λειτουργοί στη φυλακή, αποφυλακισμένοι 2 ( παπάς και δικηγόρος ) και μια ανακρίτρια να φυγοδικεί. Αναμονή σε δική βουλευτές (πρώην και νυν) δικαστές και επιχειρηματίες…..εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη λέμε…
ΣΤΡΑΤΟΣ
2005-2006. Πλαστά πιστοποιητικά οικονομικών, επιχειρηματικών και καλλιτεχνικών παραγόντων. Την κατάσταση εκτόνωσε ο Μαρτάκης και ο Τζιώλης. Αυτοί πήγαν φαντάροι…..
ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ
2005. Μία αυτοκτονία στελέχους με κινητό και σύνδεση VODAFONE. Πτώση των πωλήσεων κινητής τηλεφωνίας με αποτέλεσμα τελικά όλοι να χρωστάνε στον ΟΤΕ.
Αλήθεια, η Αμερικάνικη πρεσβεία παρακολουθείτε;;;;
ΚΑΡΤΕΛ
Υπόθεση ΜΕΒΓΑΛ 2006. 3 γαλάζιοι προφυλακίζονται και αργότερα αποφυλακίζονται υπό όρους. Η δική ακόμη σε εξέλιξη….
Από πότε μια αγελάδα προσφέρει εκτός από το γάλα της και μίζες. Ρε που φτάσαμε…
ΚΕΡΚΥΡΑ
Φονικό μπανγκαλόου. 2 Αδερφάκια νέκρα και 11 Έλληνες σε δική αλλά χωρίς ακόμη να έχει οριστεί δικάσιμος. Τουρισμός σε κρίση…. Τις κανάτες εκεί τις πετάνε μόνο το Πάσχα.
Φτού σου, δεν σε πέτυχα…
ΖΑΡΝΤΙΝΙΕΡΑ
2006. Κύπριος φοιτητής τρακάρει με παράνομα σταθμευμένη ζαρντινιέρα στην Θεσσαλονίκη. Οι κάμερες άλλα κατέγραψαν. Ποινές με χάδια στους κατόχους της ζαρντινιέρας, ο φοιτητής στο τριμελές για διατάραξη κοινής ειρήνης.
SIEMENS
Μέγα σκάνδαλο. Η υπόθεση σε εξέλιξη. Καλά που έχουμε και τους Γερμανούς και μαθαίνουμε τι συμβαίνει στη χώρα μας. Κολόνια που κρατάει χρόνια τελικά ΒΡΟΜΑΕΙ….
SEA DIAMOND
Ναυάγιο Θήρας 2007. Ο κόλπος της καλντέρας μεταμορφώνεται σε μαύρη θάλασσα. Οι ψαράδες άλλαξαν επάγγελμα…, έγιναν ΠΕΤΡΕΛΑΙΑΔΕΣ. Πολλά τα λεφτά της ασφάλειας Άρη μου. Αναμένουμε για αντικατάσταση Υ.Ε.Ν…. περιμένει ο δήμαρχος Θήρας.
ΟΜΟΛΟΓΑ
Δομημένα 2007. Ληστρική επιδρομή στα ασφαλιστικά ταμεία. Η ουσία; Από τα 1,28 δις ευρώ επιστράφηκαν τα 580. Οι υπόλοιπες εισφορές απλά αναζητούνται. Πλήρωνε Ελληνάρα…
ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ
2007. 70 νεκροί, Καταστροφές, πύρινη ισοπέδωση των πάντων.
Με 3.000 ευρώ λύνεται το πρόβλημα. Η Αυστραλιανή κυβέρνηση άνοιξε υποκατάστημα στο δημαρχείο της Ζαχάρως. Όλα ζάχαρη……
ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ
Φόνος αυστραλού στη Μυκονο.2008. Ξυλοδαρμός μέχρι θανάτου από νυχτόβιο μπράβο. Μαθήματα αξιοπρέπειας από τον πατέρα….Προσφέρει τα όργανα του για μεταμοσχεύσεις. Ενεργοποιούνται οι έλεγχοι για άδειες των πάντων στη νύχτα. Συνεχίζεται ο τραμπουκισμός στα νυχτομάγαζα και με άλλους νεκρούς ανεξαρτήτου ονόματος….
ΒΑΤΟΠΕΔΙΟ
Σήριαλ με μοναχούς 2008. Ρασοφόροι, αστρονομικά χρηματικά ποσά, ανταλλαγές οικοπέδων, off shore εταιρείες, το μοναστήρι του Βατοπεδίου στο χρηματιστήριο. Συμμετέχουν: Ευφραίμ, υπουργοί, υφυπουργοί, συμβολαιογράφοι, δικηγόροι…
Ο Πρωθυπουργός φταίει για όλα. Βουλγαράκης και Ρουσόπουλος μάλλον θα φορέσουν ράσα,.
Την υπόθεση και σκηνοθεσία μάλλον θα αναλάβει ο Φώσκολος.
ΑΛΕΞΗΣ
Εξάρχεια 2008. Και τι έγινε που ήταν 15 χρόνων, κάτοικος Ψυχικού και μελλοντικός κληρονόμος κοσμηματοπωλείου στο κέντρο της Αθήνας; Δεν έμεινε τίποτα όρθιο. Το χριστουγεννιάτικο δέντρο θα μας πειράξει. Εξέγερση, αντάρτικο, η Έξοδος του Μεσολογγίου -πολυτεχνείου, υπαίθρια τζάκια στους δρόμους και κουκουλοφόροι, πολλοί κουκουλοφόροι ανεξαρτήτου ιδιότητας ηλικίας, επαγγέλματος, εθνικότητας και φύλου.
Μειονεκτήματα: ξένες περιούσιες κατεστραμμένες, αποζημιώσεις και τα συναφή σε αναμονή.
Πλεονεκτήματα: Η ΕΛ.ΑΣ. είναι εδώ και παρούσα και μας προστατεύει, λέμε τώρα…
Υ.Γ. ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ……
ΡΕΦΕΡΙ