Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2008

ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΑΡΑΓΚΑ;

Κυρίες και Κύριοι, αν μη τι άλλο, τούτη δω η έρημη Κυβέρνηση αξίζει την συμπάθεια όλων μας. Καταρχήν επειδή μας διασκεδάζει αφάνταστα και δεν μας αφήνει να πλήξουμε ποτέ. Κατά δεύτερον, δεν της αξίζει τέτοια ξεφτίλα, την αδικεί αυτός ο ξεπεσμός. Δεν φταίνε σε τίποτε τα φουκαριάρικα στελέχη της, αφού δεν τους θέλει η π… η μπάλα – άσχετο. Εκτός από ανίκανοι, ευθυνόφοβοι και φυγόπονοι είναι και γκαντέμηδες. Πώς να πάει μπροστά η ομάδα όταν οι καλύτεροι – λέμε τώρα – παίκτες της αποχωρούν ένας ένας με κόκκινη κάρτα σε διάστημα μόλις 1 ½ έτους.
Με ένα σατανικό σχέδιο οι παλιάνθρωποι αποκαλύπτουν δήθεν σκάνδαλα για τα αλάνια μας και τους αποβάλουν.
Αρχικά ο διαιτητής – στημένος από την ΕΠΟ κι αυτός – αποβάλει τον φέρελπι ακραίο μπακ – ήταν ακόμη Λοχαγός – το μεγάλο ταλέντο της παρατάξεως, κάτι σαν τον Νίνη δηλαδή, τον Τσιτουρίδη για τους κουμπάρους του. Κατόπιν δείχνει κόκκινη κάρτα εις το αλάνθαστο δεξιό ακραίο αμυντικό, τον Μαγγίνα για τους Πακιστανούς ανασφάλιστους «συμβούλους» του και το αναψυκτήριο – οικία που είχε φτιάξει με μόχθο.
Μετά το καλοκαίρι χρέη διαιτητή αναλαμβάνει ο Βερύκιος και από την αρχή δείχνει τις άγριες διαθέσεις του. Έξω το σέντερ φορ μας, ο Γιώργης ο Βουλγαράκης δια ασήμαντη αφορμήν. Τι έκανε δηλαδή ο δύστυχος; Ο Βερύκιος – αγαπημένος δημοσιογράφος του φίλτατου «Πληροφοριοδότη» για να μην ξεχνιόμαστε - όμως δεν σταματά με τίποτα, θέλει και άλλο «θύμα» και βάζει στο μάτι τον μπαλαεδόρ της Ν.Δ., το 10άρι της παρατάξεως, τον φυσικό αρχηγό της Κυβερνήσεως, τον Ρουσόπουλο και για ψύλλου πήδημα τον αποβάλει.
Ποιος θα ακολουθήσει; Φήμες λένε ότι ούτε ο Πρόεδρος αισθάνεται ασφαλής εις τη θέση του.
Αίσχος. Η παράγκα θέλει το κακό της Ν.Δ. που τόσα όνειρα και ιδέες είχε για την Ελλάδα, τα Βαλκάνια, την Ευρώπη, τον πλανήτη Γη, τον Άρη και τον Πλούτωνα. Και αυτοί οι αχρείοι την εμπόδισαν να φέρει εις πέρας το θεάρεστο έργο της.
Δεν έχασε όμως η Ν.Δ., η Ελλάδα έχασε τη μοναδική ευκαιρία να την κυβερνήσουν για έτη τα καμάρια μας.
Υ.Γ. 1ο. Καταπληκτικά ρεφλέξ δείχνει ότι έχει η Κυβέρνηση. Από τη Δ.Ε.Θ. και επί ένα μήνα οι πάντες ζητούν την παραίτηση του Βουλγαράκη, ο Καραμανλής τον στηρίζει για να παραιτηθεί τελικά αφού είχε γίνει ο κακός χαμός. Τα ίδια και με τον Ρουσόπουλο. Αφού το θέμα σερνόταν επί δύο και πλέον μήνες, τελικά πάλι παραιτήθηκε. Και με τον Τατούλη επί ένα σχεδόν έτος τις μονές ημέρες τον έδιωχναν, τις ζυγές το σκεφτόντουσαν γιατί δεν τους έβγαιναν τα κουκιά, ώσπου τον απομάκρυναν.
Βρε καμάρια, τα θέματα πρέπει να τα λύνετε από την αρχή πριν πάρουν διαστάσεις, τόσο δύσκολο είναι;
Υ.Γ. 2ο. Η Ν.Δ. πνέει τα λοίσθια. Το μόνο που μένει πια είναι να αναγγελθεί και το οριστικό τέλος της ως κυβέρνηση και κόμμα. Η επόμενη κεντροδεξιά παράταξη οφείλει να μην έχει καμία σχέση με αυτό το συνοθύλλευμα.
Τα Σέβη μου.
ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ