Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2008

ΟΥΤΕ Ο ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ...

Κύριοι, ούτε ο Λεβαδειακός, ούτε ο Πανθρακικός, ούτε φυσικά οι Εργοτέλης και Ηρακλής, ούτε καν η ΑΕΚ, δεν έπαιξαν τόσο φοβισμένα εναντίον του ΠΑΟ, όπως έκανε εχθές ο Θρύλος της Ευρώπης Ολυμπιακός. Όλοι τους έκαναν τις ευκαιρίες τους και ανάλογα με την τύχη τους πήραν ή όχι αποτέλεσμα.
Έλεος, ο ΟΣΦΠ υποτίθεται ότι είναι μεγάλη ομάδα που προσδοκά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Εντάξει, τον βόλευε και ισοπαλία, αλλά είπαμε μεγάλη ομάδα είσαι.
Μισή ευκαιρία όλη κι όλη και όλοι οι παίκτες του κάτω από σέντρα να περιμένουν. Δεν έχω ξαναδεί πιο φοβισμένο και ανύπαρκτο επιθετικά Ολυμπιακό σε εκτός έδρας παιχνίδι με τον βάζελο. Ταμπούρια και Άγιος ο Θεός.
Και μετά κορόιδευαν την ΑΕΚ ότι παίζει φοβισμένη.
Είναι πλέον βέβαιο ότι ακόμη και ο Θρασύβουλος θα παίξει πιο ανοιχτά εναντίον του ΠΑΟ.
Υ.Γ. 1ο. Αν οι Ντιόγκο και Μπελούτσι αξίζουν μαζί 20.000.000 ΕΥΡΩ (συγχωρέστε με αλλά αδυνατώ να θυμηθώ τα ποσοστά συγκυριότητας τους), τότε κάποιος κάνει πλάκα στους γαύρους.
Υ.Γ. 2ο. Κ. Μάντζιο, απορώ γιατί διαμαρτυρήθηκες για πέναλτι, αφού είπαμε πέναλτι θα πάρετε μόνο για το ξεκάρφωμα και για να έχουν να λένε…
Υ.Γ. 3ο. Κ. Χεν Τεν Κάτε, επειδή δεν είναι κάθε μέρα του Αϊ Γιαννιού, καλό θα είναι να έχετε και ένα εναλλακτικό σχέδιο, όταν δεν σας βγαίνει το αρχικό.
Τα Σέβη μου.
ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ