Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2008

ΠΟΛΥ ΤΟ ΧΑΡΗΚΑ

Κύριοι,
Πολύ τα χάρηκα τα συνθήματα που ακούστηκαν στην παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη. Επιτέλους κάποιοι δεν υπακούουν στις «κατευθύνσεις» και δεν κάνουν την πάπια. Βέβαια τους ξέφυγαν και υποθέτω ότι θα δεν πρόκειται να ξαναδούμε τα έφεδρα κομάντα να παρελαύνουν!!!!
Ο υφυπουργός Εξωτερικών της ΠΓΔΜ, Ζόραν Πέτροφ, δήλωσε σήμερα στα Σκόπια ότι «το υπουργείο Εξωτερικών αντιδρά έντονα και καταδικάζει τις εκρήξεις εθνικισμού και σοβινισμού κατά της Δημοκρατίας της Μακεδονίας, που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 28 Οκτωβρίου».
Βέβαια οι Σκοπιανοί φαίνεται ότι είχαν «πληροφορίες» για την «προβοκάτσια» και για τον λόγο αυτό κάλυπταν τηλεοπτικά την παρέλαση !!!! Μάλιστα θα μεταφράσουν τα συνθήματα στα Σλάβικα .... γιατί περί Σλάβων πρόκειται και θα κάνουν διάβημα.
Επί την ευκαιρία θα μπορούσαμε να τους στείλουμε μαγνητοφωνημένα και άλλα συνθήματα να τα μεταφράσουν ... αντε γεια αντε γεια Πρωτάθλημα ξανά στον Πειραιά κτλ.
ΑΑΑ και ο κ. Πέτροφ να μας εξηγήσει το όνομά του από ποιόν ξακουστό Μακεδόνα το πήρε ......και στην συνέχεια να δηλώνει ότι «η εκδήλωση αυτή εξελίχθηκε σε προβολή του εθνικισμού και σε πρόκληση έναντι της Δημοκρατίας της Μακεδονίας».
Δεν βλέπω λύση με τους ανθρώπους αυτούς και το βασικότερο είναι ότι και ο μαυρούλης (σ.σ. Obama) δεν φαίνεται ότι θα αλλάξει την πολιτική των ΗΠΑ στο θέμα των Σκοπίων....
............. μου είναι δύσκολο να θυμηθώ μια επιτυχία της εξωτερικής πολιτική μετά από το ΟΧΙ του Μεταξά..... αρχίζω και αναπολώ τις ημέρες του Ανδρέα με το «βυθίσατε το ΧΩΡΑ» .... τα σέβη μου
Ο Πληροφοριοδότης