Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2008

ΠΕΤΑ ΤΟΝ ΑΦΡΟ ΓΙΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ

Αδερφέ Σεμνέ και Ταπεινέ και κρυφοβάζελε (σύμφωνα με τη «μυστήρια» λογική) ,

Θα συμφωνήσω με όλα όσα αναφέρεις περί επιλεκτικής μνήμης. Ιδιαίτερα σ’ αυτή τη χώρα που ζούμε, το τρίπτυχο «επιλεκτική μνήμη – υπερβολή- ωχαδερφισμός» χαρακτηρίζουν το μέσο όρο και μας έχουν καταστήσει άξιων αυτών που μας κυβερνούν. Ευτυχώς που υπάρχουν και λίγοι πεφωτισμένοι αξιωματικοί...εεε ...λάθος... Ευτυχώς που ορισμένοι μπορούν και σκέφτονται ακόμη και δεν άγονται και φέρονται από τα τηλεοπτικά Shows «ειδήσεων» και τους παραθυράτους ξερόλες.
Και εξηγούμαι φίλοι μου. Τις προάλλες έβλεπα έναν από τους μεγαλοδημοσιογράφους-παραθυροσχολιαστές να πετά στον αέρα αφρό ξυρίσματος και να κρατά ξυραφάκι μιλώντας για τους γνωστούς μοναχούς και προς στιγμήν νόμιζα ότι έβλεπα τον Μητσικώστα. Οι ίδιοι τύποι είναι αυτοί που στην αναμονή κακοκαιρίας ή φουσκοθαλασσιάς δημιουργούν κλίμα αναμονής τσουνάμι και σπέρνουν τον πανικό ή που πανικοβάλουν τον κοσμάκι και τρέχει στις Τράπεζες να σπάσει προθεσμίες πληρώνοντας προμήθεια βεβαίως, βεβαίως. Αν μη τι άλλο, σε κάθε κρίση θέλει ψυχραιμία γιατί με τον πανικό μπορείς μόνο να τα κάνεις χειρότερα.
Άσχετο...την Εθνική δεν την είδα και ούτε πρόκειται να ασχοληθώ όσο είναι στον πάγκο ο Γερμανός. Εμμονές εκείνος, εμμονές κι εγώ!
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
U FOUL